"El millor Black, el d'ací" regalarà 15.000 euros en premis als clients

Confecomerç impulsa aquesta campanya del Black Friday amb la mirada posada a potenciar el comerç de proximitat i recompensar al consumidors

Guardar

Cartell de "El millor Black, el d'ací"
Cartell de "El millor Black, el d'ací"

La Confederació d'Empresaris del comerç, servicis i autònoms de la Comunitat Valenciana (Confecomerç), ha organitzat la campanya del xicotet comerç “El Millor Black, el d'Ací”. Aquesta iniciativa, que compta amb el sorteig de 163 vals de compra amb imports que oscil·len entre 50 i 300 €, regalarà 15.150 euros als consumidors pel fet de participar i fer costat al xicotet comerç.

Aquest matí el president de Confecomerç, Rafael Torres, ha presentat la campanya de Black Friday d'aquest curs, que compta amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana. L'objectiu: potenciar el comerç de proximitat en un context marcat per la manca de subministraments d'alguns productes i els retards en l'arribada d'uns certs materials per la falta de transports. 70 organitzacions sectorials, territorials, gremis i mercats municipals de la Comunitat Valenciana, pertanyents a la Confederació promouran aquesta actuació fins al 28 de novembre a través dels seus comerços associats adherits.

El sistema de participació per als clients és senzill: fer una compra de més de 10 euros en algun dels comerços participants, durant el període de la campanya, realitzar una foto del tiquet, entrar en la plataforma del sorteig www.elmejorblack.com, emplenar el formulari de participació, indicant les dades personals, i finalment, pujar el tiquet de compra. Els interessats també podran accedir a la web mitjançant l'escaneig del QR, inclòs en el fullet explicatiu que es distribuirà entre els clients dels comerços participants.

El president de Confecomerç CV, Rafael Torres ha assenyalat que “amb aquesta acció pretenem posar en valor el que representa la compra en el xicotet comerç, que no sols regala als seus clients 15.000 euros en premis sinó que a més repercuteix en el desenvolupament i impuls del territori. Estem davant una acció que no sols protegeix i és contributiva amb el nostre entorn més pròxim, sinó que a més gratifica amb vals de compra als qui fan les seues compres en el comerç local”.

El 3 de desembre es comunicarà els noms de les persones guanyadores en la web i xarxes socials de Confecomerç, així com en la pàgina de la iniciativa www.elmejorblack.com. Els premis els entregaran les organitzacions membre de Confecomerç que participen en aquesta acció i els guanyadors del sorteig hauran de gastar els vals de compra en els comerços adherits en el període del 7 al 15 de desembre de 2021.

L'iniciatiu compte a la província d'Alacant amb el suport de Cambra Alacant, acció inclosa en el Programa de Comerç Minorista 2021, finançat per la Unió Europea a través de Fons de Desenvolupament Regional (Feder) i pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.

En aquesta línia, Torres apunta que estem en un “moment de reactivació, en el qual hem de vetlar pel nostre futur, apostar per una economia responsable i sostenible, que afavorisca el desenvolupament del nostre teixit comercial, que fomente l'ocupació, que permeta que el territori cresca, en definitiva, que vetle pel benestar social. Ens trobem en una etapa decisiva, en la qual el nostre comportament com a consumidors és més important que mai per a eixir d'una crisi, la més devastadora que hem viscut”.

Per a l'impuls d'aquesta campanya, els comerços compten amb fullets explicatius per a distribuir entre els seus clients i amb un identificatiu en els seus aparadors, unes atractives estreles, per la qual cosa serà recognoscible la promoció per a tots aquells que visiten els establiments durant el període d'impuls de la iniciativa. A més, s'ha previst una forta campanya en xarxes socials, mitjans, i espais digitals que ajudaran a dinamitzar i promoure aquesta original acció.

Destacats