Deixen el poliesportiu de Cullera els 150 últims assistents del Medusa que pernoctaven després de l'ensulsiada al Festival

Guardar

Escenari principal del Medusa en el dia de la seua presentació
Escenari principal del Medusa en el dia de la seua presentació

Els últims 150 assistents del Medusa Festival que pernoctaven en el Poliesportiu de Cullera (València) després de l'ensulsiada del passat dissabte en l'escenari principal i altres elements de l'esdeveniment a causa de fortes ràfegues de vent, han deixat ja les instal·lacions i s'han marxat en els autobusos que havien sigut posats a la seua disposició, segons han informat a Europa Press fonts municipals.

D'aquesta manera, ja no queda ningú en les instal·lacions que va posar a la seua disposició l'Ajuntament per a evitar que dormiren al carrer, i en les quals en la nit del dissabte van pernoctar unes 400 persones i el diumenge quedaven 150, que ja han tornat als seus llocs de residència, segons aquestes fonts. L'Ajuntament, en col·laboració amb l'organització del festival, els ha oferit durant aquestes hores aigua i menjar.

Els autobusos van començar a eixir el mateix dissabte i han continuat treballant fins a aquest dilluns. A les 18.00 hores d'aquest diumenge van eixir vehicles direcció Sant Sebastià, Pamplona i Bilbao i a les 21.00 hores els que es dirigeixen cap a Badajoz, Mèrida, Càceres i Madrid. Aquest dilluns, a les 8.00, tenien l'hora d'eixida els autobusos amb destinació a la Corunya, Santiago de Compostel·la, Vigo, Lugo, Ourense, Zamora i Salamanca.

L'ensulsiada de part de l'escenari de l'esdeveniment del Medusa va causar la mort d'un jove de 22 anys i atencions a 40 persones, de les quals quatre romanen ingressades en hospitals de València i Alacant.

Destacats