Colomer assenyala que en el Dia Mundial del Turisme "l'OMT parla de repensar el futur, i ens interpel·la a obrir la ment i a no tindre por"

Guardar

VII Fòrum de Turisme (forTur)
VII Fòrum de Turisme (forTur)

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que l'Organització Mundial del Turisme (OMT), en el Dia Mundial del Turisme, "parla de repensar el futur del turisme, la qual cosa ens interpel·la de manera col·lectiva a obrir la ment i a no tindre por".

Així s'ha pronunciat Francesc Colomer en la taula inaugural del VII Fòrum de Turisme (forTur), que organitza la Universitat de València amb motiu del Dia Mundial del Turisme.

Colomer ha compartit la taula inaugural juntament amb el vicerector d'Economia i Infraestructures de la Universitat de València, Justo Herrera; el director gerent de la Fundació Visit València, Antonio Bernabé; el diputat de Turisme, Jordi Mayor; i el degà de la Facultat d'Economia de la Universitat de València, Francisco Muñoz.

Francesc Colomer ha recalcat que el turisme "és un sector de futur" i ha apuntat que "la responsabilitat d'aquesta societat serà visualitzar bé aquest futur".

En aquest sentit, ha volgut remarcar que "la revolució per a fer millor les coses serà digital i mesurable i això ens ajudarà a repensar el producte", al mateix temps que ha defensat que "hem d'apostar pel turisme si o si, perquè quan una ciutat no ho fa deixa de ser estimada, i deixa caure altres sectors transversals que també depenen del turisme".

Per això, el titular de Turisme ha reclamat "no estigmatitzar el turisme", i ha recordat que "si un turista ens escull, ha de fer-ho perquè li hem convençut presentant la nostra millor versió".

Colomer ha finalitzat recordant que "la ciutat ha de ser un espai de tolerància".

Destacats