Canviar de metge o demanar un justificant: aquestes són les novetats de l'app GVA +Salut

L'aplicació GVA +Salut de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública s'actualitza amb diverses millores

Guardar

App GVA +Salut
App GVA +Salut

L'aplicació GVA +Salut de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que permet la comunicació amb els serveis de salut a qualsevol hora del dia i des de qualsevol lloc de la Comunitat Valenciana, arriba amb importants novetats i millores després de la seua última actualització.

Així, aquelles persones usuàries que s'instal·len l'última versió podran, entre altres coses, canviar de metge o prolongar un tractament de farmàcia. És a dir, es pot sol·licitar des del telèfon mòbil la cita per a agenda-taulell amb la novetat que ara es pot indicar el motiu, ja siga per a modificar les dades en la targeta SIP, encarregar un informe de salut, demanar un justificant d'assistència o un recurs de transport sanitari o els indicats anteriorment de canviar de metge o prolongar un tractament de farmàcia.

Aquesta opció permetrà l'ordenació de la demanda, la qual cosa facilita l'accés al servei per part del pacient i la prestació a càrrec dels professionals.

D'altra banda, aquesta setena actualització de l'app incorpora més seguretat i rapidesa per a les persones usuàries, amb la incorporació de l'empremta dactilar i el reconeixement facial per a accedir a ella.

Una altra millora que incorpora l'actualització és la possibilitat de consultar des del mòbil la història de salut electrònica si la persona s'identifica amb el mètode 'Cl@ve' o el certificat digital, un servei que fins ara només era accessible des de la web de la Conselleria.

A més, en l'apartat de l'aplicació dedicat als tractaments farmacològics, des d'ara es pot visualitzar l'històric de dispensacions encara que no es tinga cap tractament actiu; és a dir, es pot revisar quins fàrmacs va retirar de la farmàcia, en quina oficina i quan, una funcionalitat fins ara només disponible per als qui tenien prescripcions vigents.

Després d'aquestes millores ja es treballa en una pròxima actualització que arribarà amb una important novetat: l'assistència mitjançant videoconsulta des del dispositiu mòbil, una eina que actualment es troba en fase de prova.

Actualment, segons les últimes dades oficials d'aquest mes de març, l'aplicació frega els tres milions de descàrregues (2.915.329 descàrregues) després del seu naixement en 2017 i està disponible per a tots els sistemes operatius: Android (1.862.315 descàrregues), iOS (869.942 descàrregues) i Huawei (183.072 descàrregues).

Destacats