Aquestes són les línies d'EMT afectades per la Volta a Peu dels Falles de València 2022

Les afeccions principals es produiran en la zona centre i en les entrades de la dreta del Jardí del Turia entre les 9.00 i les 10.15 especialment

Guardar

Autobús de l'EMT
Autobús de l'EMT

València celebrarà aquest diumenge 20 de novembre la XII edició de la Volta a Peu de les Falles 2022. El recorregut tindrà la zona del centre històric de la ciutat com a protagonista pel qual la circulació de les línies de l'EMT es veurà afectada sobretot des que es done el tret d'eixida a les 9:00 fins a les 10:15 del matí.

L'ajuntament de València recomana l'ús de les línies d'autobusos de l'EMT per a desplaçar-se fins a l'eixida que serà a les 9:00 hores des del carrer Marqués de Sotelo. Les millors línies per a arribar són la 6, 7, 8, 9, 15, 19, 35, 40 i 73. El dispositiu estarà en funcionament fins a les 12:30 aproximadament quan acabe el transcurs de la Volta a Peu.

L'empresa de mobilitat municipal ha establit noves rutes per a aproximar tan bé com siga possible a les persones de l'organització perquè puguen realitzar les labors de muntatge de la carrera. Aquests treballs es duran a terme a partir de les 6:00 del matí entre la plaça de l'Ajuntament, que serà la línia de meta, i el carrer Marqués de Sotelo, que serà la línia d'eixida.

Carrers tallats per la Volta a Peu de les Falles 2022
Carrers tallats per la Volta a Peu de les Falles 2022

Possibles talls de trànsit

La major part de restriccions al trànsit rodat es donaran a la marginal dreta del Jardí del Túria mentre que els talls dels carrers es produiran en el centre de la ciutat. En el pont d'accés de l'avinguda de Menéndez Pidal i el passeig de la Petxineta així com en el tram final del carrer Almassora i en el pont que creua des de la de Sant Piu V fins a la Ciutadella podrien quedar tallats. En la part del centre històric, es tallarien els accessos des de l'avinguda de Navarro Reverter al carrer de la Pau i algunes de les entrades des de la Gran Via Marques del Túria i de la Gran Via Ramón i Cajal en direcció al carrer Xàtiva.

L'EMT recomana fer consultes freqüents de la seua secció "Última hora" en el seu web, aplicació o xarxes socials.

Arxivat a:

Destacats