Turisme llança un sorteig en Instagram per a promocionar productes nadalencs amb denominació d'origen valencià

El sorteig, que finalitzarà el 22 de desembre, conté cinc lots amb vi d'Utiel-Requena i torró de Xixona

Guardar

sorteo turismo
sorteo turismo

Turisme Comunitat Valenciana ha llançat aquest mes de desembre un sorteig en el seu compte d'Instagram (@comunitat_valenciana) per a promocionar els productes nadalencs amb denominació d'origen valencià. El sorteig finalitzarà el 22 de desembre i es repartiran cinc lots amb ampolles de vi DO Utiel-Requena i torró de Xixona i Alacant.

Els responsables de Turisme han assenyalat que la Comunitat Valenciana "sempre s'ha caracteritzat per la seua familiaritat, per ser una terra que acull a tots aquells que la visiten i per fer-los formar part de les seues tradicions i costums". Per això, en aquestes dates, Turisme "vol portar una part de la gastronomia valenciana a les taules de tots els espanyols perquè gaudisquen de Nadal i senten aquesta destinació més a prop".

D'aquesta manera, i amb l'objectiu de "continuar promovent el valor i la qualitat de la gastronomia valenciana", Turisme Comunitat Valenciana sortejarà cinc packs de productes nadalencs amb tres ampolles de vi de DO Utiel Requena, dues tauletes de torró de Xixona i dues tauletes de torró d'Alacant amb DO Torró de Xixona. El sorteig, en l'àmbit nacional i autonòmic, finalitzarà dimarts que ve 22 de desembre, ha informat la Generalitat en un comunicat.

Per a participar en el sorteig, tan sols és necessari seguir el compte @comunitat_valenciana en Instagram i esmentar a dues persones amb les quals compartir aquests productes nadalencs amb DO. El mateix dimarts 22 de desembre es realitzarà el sorteig i es publicaran els cinc guanyadors o guanyadores.

D'altra banda, durant aquest mes, Turisme Comunitat Valenciana promociona a través de diferents mitjans les tradicions, costums i gastronomia pròpies d'aquestes dates. En aquesta línia, el calendari d'Advent s'ha realitzat a través de les 'stories' del seu compte d'Instagram, per a promocionar gran part de les tradicions, costums i gastronomia que es viuen en la Comunitat durant aquestes dates "tan assenyalades".

A més, Turisme ha organitzat una jornada formativa gratuïta per a aquest dilluns 21 de desembre sobre maridatge de torrons de Xixona i caves valencians denominació d'origen (DO) a través del Centre de Turisme 'online'.

Així mateix, el departament de promoció de Turisme va realitzar el passat 15 de desembre un concurs virtual d'elaboració de torró de Xixona entre operadors i mitjans de comunicació de les regions del sud d'Alemanya, amb "gran èxit" de participació.

Destacats