Especial 28A de València Extra: segueix les eleccions en directe

Et proposem seguir amb nosaltres el minut a minut de les eleccions valencianes i generals

Guardar

Portada 01_proporción
Portada 01_proporción

El compte arrere és cada vegada més curt; més que dies, queden hores. S'acosta una jornada electoral històrica en tota Espanya, però encara més en la Comunitat Valenciana; els valencians voten aquest diumenge per partida doble. Triple, en realitat: al Congrés dels Diputats, al Senat i a les Corts Valencianes.

Des de València Extra t'oferim la possibilitat de seguir amb nosaltres, en directe, la jornada electoral. Et proposem diferents opcions perquè tries la que més s'adapte a tu i pugues seguir, minut a minut, els resultats i reaccions.

Pots seguir-nos a través del directe que habilitarem en el web, el qual podràs veure de forma còmoda tant des d'ordinador com tablet i telèfon mòbil. A casa o al carrer, des de la Comunitat, Espanya o des de l'estranger, podràs mantindre't informat sobre la jornada electoral del 28A. La portada de València Extra es transformarà. Un gràfic et mostrarà l'avanç de l'escrutini i podràs veure els escons obtinguts per cadascun dels candidats.

També realitzarem un seguiment exhaustiu, a més, a través del compte de Twitter de València Extra, sota l'etiqueta #VLCextra28A. Les diferents notícies polítiques relacionades amb la cita electoral ja es recullen en aqueixa etiqueta i, des del primer avanç de participació i sondejos a peu d'urna, continuarem actualitzant.

Destacats