Diana Morant: "Gandia no te la pots perdre"

La riquesa de Gandia i una àmplia oferta cultural aconsegueix desestacionalitzar el turisme i reconvertir-ho en motor econòmic

Guardar

La cultura s'uneix al sol i platja com a principal atractiu turístic de Gandia, de fet, enguany ostenta el títol de Capital Cultural Valenciana pel que des de l'Ajuntament de la ciutat s'estan duent a terme diferents projectes per a visibilitzar tota la seua riquesa patrimonial. "Gandia ofereix, a més del sol i la platja, una mica més al visitant, alguna cosa que ens convertira en únics i açò ho hem trobat a través de la cultura. Gandia ha sigut distingida per la Generalitat Valenciana com la primera Capital Cultural de tota la seua història i açò és possible perquè tenim un passat del qual ens sentim orgullosos però també perquè en el present seguim produint molta cultura", explicava a València Extra Diana Morant.

La Cova del Parpalló, ser el bressol dels tres principals escriptors del segle d'or valencià com són Ausiàs March, Joan Martorell i Roís de Corella, la gran família dels Borja, que desenvolupen la ciutat tal qual la coneixem, són alguns dels atractius que Diana Morant assenyala com a elements diferenciadors doncs "som hereus d'un passat històric i cultural magnific però a més també tenim les nostres falles, la Setmana Santa, els moros i cristians, les festes patronals, la fira sobre els Borja... Gandia és cultura tot l'any i es pot fer turisme urbà més enllà dels mesos d'estiu".

"Gandia ho té tot, hi ha muntanya, hi ha mar, hi ha marjals, aiguamolls, terreny protegit, un riu al voltant del qual es va construir la ciutat... Gandia no te la pots perdre. És una experiència riquíssima perquè Gandia s'ha anat construint des de fa vint mil anys fins ara que continuem aportant perquè es desenvolupe d'una manera sostenible i responsable. T'agrade el que t'agrade, Gandia és la teua destinació", així explicava Diana Morant a València Extra els encants de la seua ciutat, Vols descobrir la resta?

Arxivat a:

Destacats