CCOO PV creu que "hi ha motius per a l'esperança" amb el Botànic: "Hem aconseguit parar al neofeixisme"

Guardar

ccoo
ccoo

CCOO PV creu que "hi ha motius per a l'esperança" amb la possible reedició del Botànic en la Comunitat Valenciana, en donar la suma del PSPV, Compromís i Podem, i destaca l'alta participació del 28A com a mostra de "solidesa democràtica en unes eleccions en les quals ens jugàvem molt".

"El poble valencià ha votat per avançar en drets socials. Hem aconseguit parar al neofeixisme", ha manifestat en un comunicat el secretari general, Arturo León, per a ressaltar el "compromís inequívoc" del sindicat en defensa dels drets i llibertats.

En aquests comicis, CCOO PV "s'ha implicat fent una anomenada al vot" en entendre que "el que estava en lliça era precisament la defensa de la democràcia". "Hi ha motius per a l'esperança, perquè la ciutadania ha rebutjat el populisme demagògic, reaccionari i de crispació", ha subratllat León.

Com a exemple, ha ressaltat que les urnes han apostat per governs estables de progrés, tant en l'àmbit estatal com en l'autonòmic, en el qual "ha de reeditar-se el Botànic: S'ha votat a favor d'una agenda social, que aprofundisca en el canvi de model econòmic que dote d'estabilitat i qualitat a l'ocupació".

També s'ha votat "a favor de combatre la sinistralitat laboral, les bretxes i les violències de gènere, la desigualtat i la pobresa, de la recuperació i reforç dels serveis públics".

Per a aconseguir-ho, la central sindical pretén continuar "exigint un canvi en el model de finançament, l'increment de les inversions i la condonació de la part del deute esdevingut d'aqueixe infrafinançament". "Sense els recursos necessaris no podem afrontar els grans reptes que té el nostre territori", ha avisat el secretari general.

En qualsevol cas, aquest 1 de maig, Dia del Treballador, CCOO PV aposta per "fer visibles al carrer" les seues propostes de millora per a la majoria social que plateja als governs d'Espanya i de la Comunitat Valenciana.

Arxivat a:

Destacats