Així ha sigut el primer gran acte de campanya de Compromís

Tots els candidats, amb major protagonisme d’Oltra, van recalcar la “necessitat” d’aconseguir grup propi a Madrid i de liderar el Botànic

Guardar

Acte Campanya Compromís 13A-19
Acte Campanya Compromís 13A-19

Divendres passat, des que el dijous a la nit el rellotge va marcar les 12, les dues intenses setmanes de campanya política van començar. Tots els partits van celebrar aqueixa nit les seues primeres activitats; sopars, algun concert... Però, sobretot, la tradicional pegada de cartells. Les grans avingudes de València ja té les cares dels diferents candidats, siga en fanals o en parets. Quant a grans actes, no obstant això, el Botànic ha pres la davantera, i dins d'aquest, Compromís. Sent els primers a realitzar un esdeveniment d'aquestes característiques, igual que esperen "liderar el Botànic" per a aprofundir en un "canvi que encara ha d'arribar a moltíssimes persones", va assegurar la candidata a la presidència de la Generalitat Mònica Oltra.

Joan Baldoví, al costat dels altres dos caps de llista al congrés per Alacant i Castelló, també va remarcar aqueixa "necessitat" explicada per Oltra, però va afegir que també fa falta un "grup propi valencià", que seria el primer de la història de la democràcia, per a demandar i defensar "els interessos dels valencians i valencianes".

Segons la formació, al voltant de 3.000 persones van acudir a aquest primer acte. Centenars de capells taronges protegien als assistents de sol, en un ambient festiu en el qual es va corejar, sobretot, "Presidenta" a Oltra i "Balde" a Baldoví.

Així va ser, en fotografies, l'Acte Central de Campanya de Compromís. Fes click en la galeria per a veure-la a grandària completa.

[related:galleries:1:{orientation:vertical}]

Destacats