Ximo Puig: "La garantia perquè a la Comunitat Valenciana continue el progrés i els avanços socials és votar al Partit Socialista"

Ximo Puig recorda que "tenim molts motiu pels quals sentir-nos orgullosos": "Hem retornat la decència a la Comunitat, tenim més treball i més empreses"

Guardar

Acte de tancament de campanya del PSPV a Castelló.
Acte de tancament de campanya del PSPV a Castelló.

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha afirmat hui que "la garantia perquè a la Comunitat Valenciana continue el progrés, els avanços socials i que no hi haja reculades és votar el pròxim 28 de maig al Partit Socialista". Així ha manifestat el president Ximo Puig en el tancament de campanya de la província de Castelló en el qual han participat també l'expresident del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, i l'alcaldessa de Castelló i candidata a la reelecció, Amparo Marco, i durant el qual ha recordat que "tenim molts motiu pels quals sentir-nos orgullosos perquè, pesa a totes les dificultats, hem retornat la decència a la Comunitat, tenim més treball i més empreses".

En aquest sentit, el president ha defensat que "aquest és un partit per a la majoria de la societat que quan algú té un problema està ací per a solucionar-ho, sense sectarismes ni partidismes" i ha subratllat que "hem de tindre memòria i saber d'on venim": "Venim d'una situació en la qual la Comunitat Valenciana era coneguda a Espanya i Europa com el paradigma de l'atur, les retallades i la corrupció, i ara hem alçat aqueixa hipoteca reputacional, s'han acabat les retallades i els copagaments, i tenim a 450.000 persones més treballant des de 2015".

Així mateix, Ximo Puig ha assenyalat que "la dreta no té alternativa, són un entelèquia sense projecte polític i una conjunció dels interessos de PP-VOX" i ha insistit que "l'única alternativa és un projecte destructiu i sense futur". "Són el mateix de sempre: a Castelló presenten a un expresident de la Generalitat que quasi liquida la Generalitat, per València a la consellera que va privatitzar l'educació i feia portar-se als xiquets tuppers als col·legis i a Alacant a una persona vinculada a Eduardo Zaplana", ha explicat i ha ironitzat "tenen 149 condemnats per corrupció a la Comunitat Valenciana i encara hem d'aguantar les seues insídies".

En aquesta línia, el president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha destacat que "en aquest temps hem aconseguit múltiples acords amb empresaris i sindicats i hem arribat a un gran acord fiscal gràcies al com el 97,7 % dels valencians i valencianes van a pagar menys en la seua renda" perquè, ha detallat, "quan arribem al Govern a la Comunitat Valenciana els qui menys tenien més pagaven i ara hem aplicat la justícia fiscal". "La garantia que continue el progrés és votar socialisme", ha insistit.

UN VOT PER A LA MAYORIA

Per la seua banda, l'expresident del Govern José Luis Rodríguez Zapatero, ha assenyalat que "la majoria de la societat ens necessita, necessita l'Educació, la Sanitat, les ajudes a la dependència i combatre el racisme" i ha remarcat que "necessitem valors progressistes i per això podem dir que mereixem el respatler electoral".

A més, ha posat en valor la figura del president Ximo Puig a qui ha definit com "un referent i un president que ha governat de manera exemplar i per a tots" i ha recordat que "ha aconseguit portar la decència i s'ha preocupat per tots els ciutadans sense distinció". "Ara aquesta terra atrau i agrada" ha insistit.

Finalment, l'alcaldessa de Castelló i candidata a la reelecció, Amparo Marco, ha afirmat que "el valor del Partit Socialista és la nostra gent i ho hem vist allà on hem anat a presentar-vos nostres propostes" i ha subratllat que "tots vosaltres els que esteu ací hui sou la nostra força i això demostra que estem més vius que mai": "Estem més vius mai i el 28 de maig en les urnes ho anem a demostrar".

Destacats