Ximo Puig: "És el moment d'impulsar l'alternativa, actualitzar el projecte i triar un lideratge sòlid, modern i imparable com el de Diana Morant"

Ximo Puig agraeix en el congrés del PSPV-PSOE a tots els companys i companyes el suport durant aquests 12 anys: "Gràcies per fer-me millor persona, per l'afecte compartit i per la vostra força"

Guardar

Ximo Puig i Diana Morant en el congrés del PSPV-PSOE en Benicàssim
Ximo Puig i Diana Morant en el congrés del PSPV-PSOE en Benicàssim

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha afirmat hui que "és el moment d'impulsar l'alternativa, actualitzar el projecte i triar un lideratge sòlid, modern i imparable com el de Diana Morant". Així ho ha manifestat Ximo Puig aquest dissabte durant l'obertura del Congrés del PSPV-PSOE que s'està celebrant aquest cap de setmana a Benicàssim on ha defensat que "hui obrim un nou cicle d'esperança combativa".

En aquest sentit, el dirigent socialista ha assenyalat que "amb aquest Congrés signem un nou pacte amb la societat valenciana" i ha explicat que ha de ser "un pacte que lliure a les institucions valencianes del sectarisme, la paràlisi i la falta de projecte per a la Comunitat Valenciana". A més, ha subratllat que "els i les socialistes seguim ací, estem ací i estarem ací" i ha apostat per "fixar bé el passat per a mirar cap a davant".

Així mateix, Ximo Puig ha defensat que "tenim l'aval de 8 anys de govern, una posició sòlida perquè solament ens separa 30.000 vots del bloc de les dretes i tenim també una cohesió interna i una líder més preparada que mai" i ha assegurat que "el millor està per arribar i tornarem a millorar la vida del poble valencià".

Finalment, Ximo Puig ha volgut agrair a tots els companys i companyes el suport durant aquests 12 anys: "Gràcies per fer-me millor persona, per l'afecte compartit i per la vostra força". "Hui tanquem un cicle de 12 anys i obrim un nou cicle d'esperança combativa", ha conclòs.

Diana Morant, nova secretària general del PSPV-PSOE

El congrés del PSPV-PSOE que s'està celebrant este cap de setmana a Benicàssim ha ratificat este dissabte a Diana Morant com la nova secretària general dels socialistes valencians. La trobada, que ha comptat amb la participació d'UGT-PV i CCOO PV i reunit 531 delegats i delegades, conclourà demà diumenge amb el nomenament de la Comissió Executiva Nacional (CEN) i la intervenció del president del Govern i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez.

Destacats