Ximo Puig anuncia que les famílies amb dos fills seran considerades família nombrosa

L'actual president de la Generalitat Valenciana i candidat del PSPV-PSOE el 28M avança que aquesta serà una de les mesures si és reelegit després de les eleccions autonòmiques

Guardar

El president Ximo Puig en la Convención Programa de Govern
El president Ximo Puig en la Convención Programa de Govern

"A la Comunitat Valenciana les famílies amb dos fills seran considerades famílies nombroses". Així ho ha anunciat aquest mateix matí Ximo Puig, actual presidente de la Generalitat Valenciana i candidat del PSPV-PSOE en les pròximes eleccions autonòmiques del 28 de maig, durant la reunió que ha mantingut amb alcaldes i candidates socialistes de diferents punts de la Comunitat Valenciana.

El dirigent socialista ha avançat aquesta proposta per a fomentar la natalitat que posarà en marxa si torna a ser reelegit per a governar la Generalitat Valenciana. "Anem a recolzar a les joves parelles que desitgen tindre fills i a defensar la capacitat d'augmentar la família sense que les limitacions econòmiques siguen una barrera", ha declarat durant la trobada amb els representants municipals socialistes.

Troabada entre Ximo Puig i alcaldes y candidats socialistes celebrat avui a València
Trobada entre Ximo Puig i alcaldes i candidats socialistes celebrat hui a València

Així, aquesta mesura podria beneficiar a unes 260.000 famílies, segons ha concretat Puig, i "s'aplicarà amb caràcter general i en tots els àmbits, des de les ajudes directes al transport públic i l'educació", per la qual cosa les famílies amb dos fills podrien optar a bonificacions i rebaixes fiscals o en taxes públiques, entre altres. En l'actualitat, la categoria de família nombrosa es concedeix a aquells nuclis familiars amb tres o més fills i hi ha registrades un total de 66.000 famílies amb aquesta distinció en tota la Comunitat Valenciana.

Aquest anunci que ha fet Ximo Puig hui s'alinea amb la intenció de la formació socialista d'"intentar ajudar i estar sempre al costat de les famílies i la societat valenciana", ha expressat el candidat a la Presidència pel PSPV-PSOE. "Volem continuar fent política i justícia social", ha remarcat Puig al mateix temps que ha destacat la política fiscal duta a terme pel govern valencià durant l'última legislatura.

Destacats