Vox investiga al militant condemnat per agressió a un professor de la UV

El Secretari General assegura no conéixer-lo malgrat posar en una foto amb l’agressor

Guardar

Ortega Smith VOX
Ortega Smith VOX

El secretari general de Vox, Javier Ortega-Smith, ha garantit aquest dilluns la neteja de tots els seus candidats a les eleccions generals i ha assegurat que qualsevol militant condemnat per un delicte flagrant serà expulsat, com podria ser el cas de l'afiliat de Vox a Toledo al qual acusen d'estar condemnat per una agressió a un professor de la Universitat de València (UV). "No som Podemos, que porta en les seues llistes a condemnats per violació i condemnats per maltractament", ha atacat.

Ortega-Smith ha sostingut aquesta postura en declaracions a Espill Públic, recollides per Europa Press, després que La Marea haja publicat que un dels membres de Vox a Toledo, José Ignacio Vega Peinado, va ser condemnat per pertànyer a un grup neonazi que va agredir a un professor de la UV causant-li una discapacitat del 20 per cent.

"No sé qui és aquesta persona, no em conec el nom de 42.000 afiliats", ha sostingut Ortega-Smith sobre l'afiliat de Toledo, malgrat que La Marea publica també una fotografia dels dos junts.

En qualsevol cas, ha explicat que el partit obrirà una investigació per a esclarir la situació de Vega Peinado i, si escau, obrir-li expedient disciplinari i procedir a la seua expulsió. "Som un partit seriós i, si en les nostres files hi ha una persona que porten aparellats aqueixos fets contraris als nostres valors i estatuts, s'obrirà expedient i serà expulsat", ha garantit.

Arxivat a:

Destacats