València Extra es bolca en les eleccions municipals i autonòmiques del 28M

El diari valencià de proximitat prepara una àmplia cobertura informativa sobre els comicis

Guardar

València Extra
València Extra

El 28 de maig, els valencians i les valencianes tindran una cita amb les urnes per a triar als seus pròxims representants municipals i autonòmics. Per això, València Extra se situarà una vegada més al costat de l'electorat amb una àmplia cobertura informativa sobre els comicis.

"Des de València Extra mostrarem als lectors i lectores totes les propostes de les diferents formacions polítiques amb representació en l'actualitat perquè voten amb una decisió presa des dels arguments, amb informació de qualitat i apostant per la pluralitat", ha assenyalat Àlex Ladrón de Guevara, director de València Extra.

Per part seua, el CEO del grup de comunicació, David Rodríguez, ha destacat que "en aquesta cobertura electoral també se sumaran les edicions de Castelló Extra i Alacant Extra, com a diaris de proximitat, oferint, igual que a València Extra, tant les propostes com els resultats de les eleccions aquest 28 de maig".

Equip de València Extra a l'entrevista a Ximo Puig
Equip de València Extra a l'entrevista a Ximo Puig

Converses en clau electoral

Per a informar de les diferents posicions dels partits, València Extra no sols acudirà als principals actes de campanya per a conéixer de primera mà què proposen els candidats i candidates a la Generalitat Valenciana i als ajuntaments, sinó que el seu espai audiovisual Converses es presentarà com una gran oportunitat perquè els seguidors i seguidores del diari vegen en primera persona aquestes propostes.

L'espai d'entrevistes audiovisuals de València Extra ja ha entrevistat, durant la precampanya, a Joan Baldoví, candidat de Compromís a la presidència de la Generalitat; Ximo Puig, president i candidat a la reelecció; Maria Josep Amigó, número 2 de la candidatura de Compromís a les Corts i vicepresidenta de la Diputació de València; Mamen Peris, candidata de Ciutadans a la Generalitat; i Carlos Mazón, candidat del PP a la Generalitat, en el plànol autonòmic.

Equip de València Extra a l'entrevista a Ximo Puig. Imatge de Xisco Navarro
Equip de València Extra a l'entrevista a Ximo Puig. Imatge de Xisco Navarro

A aquests líders se suma, en el plànol local de la ciutat de València, Sandra Gómez, vicealcaldessa i candidata a l'alcaldia pel PSPV; Joan Ribó, alcalde i candidat a la reelecció per Compromís; María José Catalá, líder popular per a aconseguir l'alcaldia; i Fernando Giner, candidat de Ciutadans a l'alcaldia.

Sergi Ruiz, alcalde de Foios i candidat de Compromís a la reelecció; Carlos F. Bielsa, alcalde de Mislata i també candidat socialista a revalidar; o Jorge Rodríguez, alcalde d'Ontinyent i alcaldable per Ens Uneix, són també alguns dels candidats que seran entrevistats per l'equip de periodistes de València Extra.

Nit electoral

En aquest sentit, l'equip de periodistes de València Extra informarà dels resultats de les eleccions autonòmiques la nit del 28 de maig, així com de les municipals de tots els municipis de l'Horta i de les capitals de totes les comarques de la província de València, igual que Alacant Extra i Castelló Extra.

 Celia Martínez, periodista de València Extra
Celia Martínez, periodista de València Extra

En directe, els veïns i veïnes podran conéixer quin ha sigut el resultat dels comicis del seu municipi, les dades de participació, si hi hauria canvi o no en els seus equips de govern i, en el pla autonòmic, si podria continuar un tercer Botànic o si hi haurà canvi.

"Des d'ara mateix comptem amb un equip centrat al 100% a oferir tota la informació que necessiten els valencians i les valencianes a l'hora de decidir sobre el seu futur, per la qual cosa els convidem a fer-ho des de la pluralitat de València Extra a través del seu web i xarxes socials", ha apuntat el director.

Arxivat a:

Destacats