Minut a minut en cada municipi: no et perdes els resultats de les eleccions a València Extra

El diari de proximitat prepara una cobertura especial per a la nit electoral d'aquest 28M

Guardar

Urna electoral Jesús Hellín EP
Urna electoral Jesús Hellín EP

Aquest 28 de maig, la ciutadania valenciana haurà de decidir si vol canviar al seu actual equip de govern local i autonòmic o si, per contra, creu que mereix continuar al capdavant de les polítiques que més l'afecten en el seu dia a dia. Per aquest motiu, València Extra, en el seu objectiu d'informar des de la proximitat a tots els valencians i valencianes, permetrà seguir en directe els resultats de les eleccions municipals i autonòmiques aquest diumenge.

"Sens dubte, són unes eleccions clau. Després d'una legislatura en la qual han predominat els pactes entre diferents formacions, és moment de conéixer què opina la ciutadania de les corporacions dels seus ajuntaments i de la Generalitat Valenciana, amb un tercer Botànic que podria reforçar-se o trencar-se. València Extra, com a diari de proximitat, no faltarà a aquesta cita tan important i el nostre equip de periodistes informarà en directe dels resultats de les urnes", ha explicat Àlex Ladrón de Guevara, director de València Extra.

"En concret, oferirem els resultats de totes les capitals i municipis més importants de cada comarca de la província de València i de totes les localitats de l'Horta. Els veïns i veïnes d'aquests pobles podran informar-se, com ja fan cada dia des de fa set anys, de les forces més votades, percentatge de vots, edils i possibilitats de pactes als seus ajuntaments després de conéixer l'escrutini", ha apuntat David Rodríguez, CEO del grup de comunicació.

Les edicions de Castelló Extra i Alacant Extra seguiran la línia del diari valencià principal i informaran dels resultats dels municipis més destacats de les dues províncies, per la qual cosa el grup de comunicació oferirà una cobertura global, però des de la proximitat, aquest 28M.

 

En aquest sentit, es posarà especial focus en els resultats de les eleccions autonòmiques. PSPV-PSOE, Compromís i Unides Podem -EUPV es juguen revalidar un tercer Botànic; mentre que el PP, Ciutadans i Vox pretenen passar de l'oposició dels últims huit anys a liderar el govern de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, la ciutat de València també comptarà amb cobertura especial la nit del diumenge per a analitzar si seria possible un segon govern del Rialto (Compromís i PSOE), tornar a formar un pacte com el de la Nau (juntament amb Unides Podem) o si la vara de comandament torna a la dreta amb el PP, Ciutadans o Vox.

"A més dels resultats de les urnes en directe, no faltaran les principals reaccions dels candidats i candidates de cada formació, claus per a comprendre el futur dels equips de govern que podrien configurar-se en els pròxims quatre anys", ha afegit el director.

València Extra ha realitzat una àmplia cobertura d'aquests comicis amb un gran llistat d'entrevistes audiovisuals a les candidates i candidats de les formacions amb representació en l'actual legislatura i ha informat de tots els programes electorals amb rigor i pluralitat per a oferir eines a la ciutadania a l'hora de decidir.

Destacats