Un Bono Viatge amb descomptes del 70% per a les vacances de les persones empadronades a la Comunitat Valenciana

Aquest Bono Viatge va dirigit a contribuir a la reactivació de l'economia valenciana

Guardar

Turismo GVA
Turismo GVA

Aquest mes d'octubre, la Comunitat Valenciana comptarà amb un Bono Viatge amb descomptes del 70% tant en allotjaments turístics, com en serveis contractats amb agències de viatges que s'hagen adherit a aquest programa. L'objectiu no és un altre que promoure la reactivació econòmica del sector turístic, ajudant a totes les persones empadronades a la Comunitat Valenciana a gaudir de descomptes per a anar de vacances.

En aquest sentit, el president de la Generalitat, Ximo Puig, en el Debat de Política General a Les Corts, en el qual ha destacat que el Consell posarà en marxa un pla per a la recuperació de la Comunitat Valenciana com a destinació turística segura, ha anunciat l'entrada en vigor d'aquest Bono Viatge, que disposarà d'ajudes de fins a 600 euros.

"Un sector tan fonamental per a la nostra economia i la nostra ocupació necessita un pla de xoc per a la seua reactivació", ha dit Puig, que ha explicat que el projecte estratègic de la Generalitat persegueix "la recuperació del teixit empresarial, l'ocupació i les destinacions turístiques valencianes per a consolidar el turisme com un eix tractor de l'economia valenciana".

El pla entrarà en vigor a mitjan octubre i el pressupost total del Pla de recuperació del Turisme és de 196 milions.

Destacats