Smith: "La Comunitat Valenciana és objectiu d'invasió pseudolingüística del pancatalanisme"

Guardar

fotonoticia_20191026204634_1920
fotonoticia_20191026204634_1920

El secretari general de Vox, Javier Ortega Smith, ha afirmat que els comicis generals del 10 de novembre "no són unes eleccions", sinó "la lluita d'un poble espanyol posat en peus defensant la seua nació", i ha considerat, després de l'acte d'aquest dissabte a Madrid en el qual han desplegat "la bandera d'Espanya més gran mai cosida" en la plaça de Colón, que Vox "ja no són les veus i cors d'una opció política", sinó que "ha traspassat fronteres".

Així s'ha pronunciat el també regidor a l'Ajuntament de Madrid aquest dissabte a València, on ha participat en un acte de partit a l'Hotel Meliá de la ciutat al costat del portaveu adjunt de Vox en Les Corts, José María Llanos, i el cap de llista per la província de València, Ignacio Gil Lázaro.

"Hui estàvem davant més de 20.000 espanyols amb la bandera més gran que s'ha cosit mai, i jo em plantejava si això no és un fet històric, no és un projecte polític amb les sigles d'un partit", ha manifestat, per a incidir en què "estem assistint al que significa una nació posada en peus".

Sota aquest prisma, ha considerat que Vox està davant "un repte històric formidable" i ha asseverat que "l'Espanya de debò, la que trepitja el carrer i no la que compten en els pseudoinformatius de les cadenes, ha despertat".

D'altra banda, també s'ha referit a la Comunitat Valenciana, sobre la qual ha considerat que és "objectiu d'una invasió pseudocultural, pseudolingüística i política" promoguda pel "pancatalanisme", com ocorre, al seu judici, a Balears i a Aragó.

Així, ha assegurat que els valencians estan "patint d'una manera directa el que significa la coacció i les polítiques lliberticides" que suposa "aqueixa imposició lingüística, malament dita normalització, que probablement és el més anormal que hi ha, és intentar que algú no puga parlar la seua llengua materna ni educar als seus fills en llibertat".

SENTÈNCIA "INDIGNA"

Ortega Smith també ha titllat d'"indigna" la sentència del Procés i ha assegurat que el "mal" i la "traïció" que han comés els magistrats que la van dictar serà "recordat".

Per al secretari general de Vox, l'1 d'octubre de 2017 va ser "un autèntic colp d'estat" comés per "criminals en estat perfecte d'organització" i no una "col·lecció tumultuària de delinqüents al carrer" amb l'objectiu de "subvertir l'ordre constitucional".

Referint-se a Catalunya, en concret, al seu recent acte a Lleida, ha postil·lat que "el problema és que allí hi ha gentussa". "Hi ha una gentussa veritablement repugnant. No ens importa tindre adversaris durs, però que es llaven. Fan fàstic, però de debò", ha manifestat.

Així, ha lloat al propietari de l'hotel en el qual va realitzar el seu acte, que va ser "el quart local, després que altres tres declinaren finalment el compromís", i ha considerat que aquest home va ser "un heroi".

"Li ho devem a tots ells, a aqueixos policies nacionals i guàrdies civils que ens estan defensant, li ho devem a aqueixos homes d'honor que compleixen amb el seu deure, a tants espanyols que s'alcen per a mantindre la seua empresa, als nostres pares i avis i als quals encara no han nascut però tindran el dret de trepitjar aquesta terra. Això no són eleccions, és la lluita d'un poble espanyol posat en peus defensant la seua nació", ha resolt.

Arxivat a:

Destacats