Sandra Gómez: "València està molt millor que fa huit anys, ha passat pàgina d'un passat que ens ha avergonyit i al qual no volem tornar"

"El PP porta tota la campanya fent un esforç sobrehumà per ocultar el que van fer", afirma la candidata socialista a l'alcaldia

Guardar

Sandra Gómez, candidata socialista a l'alcaldia de València
Sandra Gómez, candidata socialista a l'alcaldia de València

La recta final de la campanya electoral ve marcat pels simbolismes. En aquest sentit, el PSPV-PSOE de la ciutat de València ha realitzat una acció molt visual per a escenificar com ha millorat la capital del Túria en aquestes dues legislatures després d'anys de govern del Partit Popular. "València està molt millor que fa huit anys, ha passat pàgina d'un passat que ens ha avergonyit i al qual no volem tornar", ha afirmat Sandra Gómez, candidata socialista a l'alcaldia.

Per a això, s'ha instal·lat en la plaça de l'Ajuntament -icona de la 'ciutat de places'- un punt on veïns i visitants poden veure retallades de premsa sobre polítiques impulsades pel PP sota el nom de "El passat de Catalá", en referència a la candidata a l'alcaldia 'popular', que es contraposen amb el "futur" de polítiques progressistes que proposa l'actual vicealcaldessa Sandra Gómez, i que han permés "sanejar un Ajuntament que trobem en fallida".

"Estem orgullosos de la nostra gestió i la volem posar en valor", ha afirmat Gómez, al mateix temps que ha destacat que "el PP no vol que es parlen de les xifres econòmiques, d'ocupació... de les bones xifres objectives que parlen del bon moment que vivim com a ciutat després d'heretar un Ajuntament fet fallida i que ara està en el seu millor moment: en 2015 vam heretar una ciutat al capdavant en les xifres d'atur i estem al capdavant de generació d'ocupació, de fet hi ha 90.000 persones més treballant que fa huit anys".

Sandra Gómez y Borja Sanjuán
Sandra Gómez i Borja Sanjuán

"Orgullosos del nostre treball"

La candidata socialista a l'alcaldia ha incidit en el fet que "una campanya electoral ha de servir per a explicar el que hem fet, cosa que fem des del PSPV-PSOE, perquè estem orgullosos i orgulloses del nostre treball". En canvi, assegura, "el PP porta tota la campanya fent un esforç sobrehumà per ocultar el que van fer, perquè no es parle de com estava València i la Comunitat Valenciana fa huit anys i com està hui".

"Per això hem realitzat aquesta acció, per a recordar el que van fer i que tothom sàpia el passat que representen i al qual no volem tornar: corrupció, retallades, desmantellament serveis públics... els pitjors moments de València i la Comunitat Valenciana", ha ressaltat una Sandra Gómez que es presenta com "una opció de futur, una opció que representa la bona gestió, l'enfortiment dels nostres serveis públics i, sobretot, l'honradesa, la solvència i la capacitat".

Destacats