Sandra Gómez, una "perfecta desconeguda" però també una "perfecta alcaldessa"

El PSPV presenta una nova campanya per a demostrar que la candidata a l’alcaldia és desconeguda per no generar descontent entre la ciutadania

Guardar

Sandra Gómez, una "perfecta desconeguda" però també una "perfecta alcaldessa"

33 anys. Valenciana del Cabanyal i líder amb un clar projecte però, per a molts, una perfecta desconeguda. Encara que 2 de cada 3 valencians no la coneixen, Sandra Gómez no es conforma amb ser tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de València i, després de quatre anys de govern, es prepara per a aconseguir l'alcaldia de la ciutat de València amb el partit del qual porta lligada tota la seua vida, el PSPV.

"Perfecta desconeguda" però "perfecta alcaldessa" és el joc de paraules que ha triat el seu partit per a una nova campanya que la conduïsca a la victòria en les Eleccions Municipals del pròxim 26 de maig, la segona de gener després de 'València Sense Límits', en la qual la socialista obri una finestra al diàleg amb la ciutadania per a tractar temes com el benestar, el treball, l'habitatge, la mobilitat, la cultura i la llibertat.

Així, Borja Sanjuán, portaveu de l'Executiva del PSPV-PSOE de la ciutat, ha presentat aquesta campanya per a manifestar que malgrat que puga semblar una dada negativa que 2 de cada 3 valencians no coneguen a Gómez, "el seu nivell de popularitat és extraordinàriament alt, ja que es tracta d'una candidata municipal", una figura que tindria menys reconeixement per la seua escala.

Sanjuán ha reivindicat que això es deu principalment al fet que "el que ha fet, ho ha fet bé" i que, com a conseqüència, "no ha entrat en el debat de les persones en el seu dia a dia". Precisament el que es fa de forma negativa és el que genera disconformitat i debat entre els ciutadans, ha afegit.

En aquest sentit, el portaveu ha recordat que Gómez reuneix adjectius que la constitueixen com la "perfecta alcaldessa": "Va demostrar ser valent en arremetre contra l'autobús de 'Fes-te sentir', va participar activament a traure a la llum peces del Cas Nóos i de la Gürtel, s'ha convertit en una de les principals líders contra la corrupció i defensa un govern integrador de totes les persones".

Per tot això, per a Sanjuán és una de les quals de veritat es presenta a liderar valència i considera que "és la millor per a gestionar el futur dels valencians i les valencianes". I és que segons ha explicat, el PSPV configura llistes amb gent que suma "i Sandra suma molt a València".

Aquesta campanya va començar aquesta setmana a través de les xarxes socials del partit i romandrà fixa en un suport publicitari en la Plaça de Bous, però també recorrerà els principals barris de la ciutat a través dels autobusos de l'Empresa Municipal de Transports (EMT). A la qüestió de com el partit es diferenciarà d'altres opcions progressistes, Sanjuán ha indicat que el PSPV se centrarà en "parlar del que es fa bé" i ha deixat clar el seu objectiu: "Volem guanyar per ser els millors i els votants progressistes poden triar entre el bo i el millor".

Arxivat a:

Destacats