Sandra Gómez assegura que el Pla del Cabanyal s'aprovarà: "És un dia feliç"

La candidata socialista a l'alcaldia de València mostra la seua satisfacció per l'aprovació del pla que "protegeix el barri i posa fi a la destrucció i al mal que va causar el PP"

Guardar

La candidata socialista a l'alcaldia de València, Sandra Gómez
La candidata socialista a l'alcaldia de València, Sandra Gómez

La candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha mostrat la seua satisfacció després de rebre l'últim informe positiu que avala el Pla del Cabanyal impulsat pels socialistes per a protegir i regenerar el barri. "Ja tenim tots els informes favorables dels organismes i dels departaments que estaven pendents i, per tant, podem afirmar amb rotunditat que s'aprovarà el Pla Especial del Cabanyal. Un pla que farà del Cabanyal i del Canyamelar un barri per als seus veïns i veïnes i que contribuirà a tancar les ferides de les polítiques d'espoli i d'odi que va implementar el PP en el barri generant moltíssim mal deliberadament a totes les seues famílies", ha manifestat.

"És un dia feliç perquè donarem la certesa i la seguretat als veïns i veïnes del Cabanyal que les excavadores ja no tornaran al barri. Hem treballat de valent aquests anys per a arribar a un consens amb els diferents interlocutors del barri i fer realitat un pla que ens permet desenvolupar recursos cívics com un centre cívic, una escoleta o un centre de majors en els solars que el PP va deixar ple de rates per a degradar el barri", ha continuat la vicealcaldessa.

Gómez ha indicat que l'aprovació d'aquest pla permet contraposar el model del Partit Socialista de "regeneració i protecció" amb el de "destrucció i abandó" del PP de cara a les eleccions municipals: "Mentre el Partit Popular va dedicar tot el seu esforç a derrocar i a destruir el barri, el Partit Socialista des de l'àrea d'Urbanisme ha liderat la recuperació, regeneració i rehabilitació del barri perquè els seus veïns i veïnes puguen viure millor", ha continuat.

Resoldre el PAI de Benimaclet

D'altra banda, Gómez ha garantit que el Partit Socialista resoldrà els problemes vinculats amb el PAI de Benimaclet mitjançant el consens i amb acords per a dotar al barri de les dotacions, habitatges i grans zones verdes que reivindiquen tots els veïns i veïnes del barri.

"Em presente per a ser alcaldessa amb l'empenyiment, la força i les ganes de voler liderar València i de resoldre els problemes que té la nostra ciutat. I hem vingut hui a Benimaclet per a dir que el Partit Socialista solucionarà els problemes que té el barri vinculats al famós PAI de Benimaclet", ha manifestat durant la presentació de l'autobús de campanya al carrer Emilio Baró de Benimaclet on ha participat en el repartiment d'informació electoral sobre el seu projecte de futur.

La candidata socialista ha reivindicat que, "igual que va succeir en el Cabanyal amb el conflicte que va generar el PP, també solucionarem els problemes que aquesta generant l'entorn d'una zona que per als seus veïns i veïnes és fonamental. Nosaltres volem per al barri el que la immensa majoria de veïns i veïnes van decidir en els nombrosos processos de participació: un gran parc, serveis públics i habitatge", ha incidit.

Destacats