Sandra Gómez: “La dreta ens tem perquè sap que guanyarem en València”

La futura alcaldessa denuncia la campanya bruta del PP i apel·la al vot útil perquè l'últim regidor en disputa siga per al PSOE

Guardar

Últim acte de campanya del PSPV
Últim acte de campanya del PSPV

La candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha afirmat aquesta vesprada en el tancament de campanya que els socialistes han celebrat aquesta vesprada en el Complex Cultural de la Petxina que el Partit Socialista “farà història perquè guanyarà a València i en la Comunitat Valenciana”. “Som el partit al qual tem la dreta i per això està fent una campanya de fang i intoxicació racista per a intentar desmobilitzar-nos. Perquè saben que si votarem, guanyem”, ha continuat Gómez en l'acte que ha compartit amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la ministra de Ciència, Diana Morant.

La futura alcaldessa de València ha apel·lat al vot útil al Partit Socialista per a garantir el pròxim govern progressista a la ciutat. “Som l'únic partit d'esquerres que creix, que suma. Som als quals de veritat tem la dreta. Per això, aquests dies que queden tota la caverna mediàtica intentarà desmobilitzar-nos, que no votem, que ens quedem a casa. Perquè saben que si anem, els guanyem. Però els hem de demostrar que a Espanya i especialment a València, no manen. Per això, si sempre és útil votar al Partit Socialista, ara tot depén del fet que aqueix últim regidor que ens jugarem entre el Partit Popular i el Partit Socialista siga per al PSOE”, ha incidit.

La futura alcaldessa de València, a més, ha celebrat la campanya realitzada pels socialistes en tots els barris de la ciutat. “Hem fet la millor campanya. Hem guanyat la campanya perquè som l'únic partit que s'ha dedicat a parlar de futur, del que volem fer a la nostra ciutat”, ha dit. “Som l'únic partit que mira per la gent, per la majoria. Per això, aquest diumenge farem història perquè guanyarem les eleccions. Us demane el vostre suport, el vostre vot. Perquè aquestes eleccions van de tornar al passat o de mirar al futur. De PP o de Partit Socialista”, ha finalitzat.

Per part seua, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat que Sandra Gómez serà la pròxima alcaldessa de València. “No sé si Catalá serà la pròxima alcaldessa de Barcelona. El que sí que sé és que la pròxima alcaldessa de València serà Sandra Gómez. Perquè té ànima d'alcaldessa i perquè sense l'impuls dels socialistes, València no seria la ciutat que és hui”, ha incidit.

Finalment, Morant ha ressaltat la campanya realitzada pels socialistes en la Comunitat i, especialment a la ciutat de València. “Hem guanyat la campanya i Sandra serà alcaldessa i Ximo, president de la Generalitat. Us done les gràcies als dos per l'energia i per l'esperança que heu transmés al llarg de la campanya”, ha finalitzat.

Destacats