Sandra Gómez promet construir el centre de dia per a majors de Benimàmet si arriba a l'alcaldia

La candidata socialista planteja dotar a Benimàmet de noves infraestructures com el centre de dia, la Universitat Popular o el centre juvenil

Guardar

La candidata socialista en l'espai 'De tu a tu amb Sandra Gómez' instal·lat en Benimàmet
La candidata socialista en l'espai 'De tu a tu amb Sandra Gómez' instal·lat en Benimàmet

Convertir el solar del carrer Crisòstom Martínez de Benimàmet en un centre de dia per a persones majors, crear una Universitat Popular i un centre de joventut. Aquesta és la proposta de Sandra Gómez, actual vicealcaldesa de València i candidata a l'alcaldíaa de la ciutat en les pròximes eleccions municipals que se celebraran el mes de maig.

Així ho ha comunicat Gómez als veïns i veïnes d'aquest barri de València aquest mateix matí en l'espai 'De tu a tu amb Sandra Gómez' que aquesta setmana s'ha instal·lat al costat de l'estació de metro de Benimàmet.

D'aquesta manera, la candidata busca solucionar "la manca de serveis públics de proximitat" en aquesta àrea de València amb la construcció de tres infraestrucuras destinades a la seua ciutadania. "En concret, el meu compromís és que el solar que està en el carrer Crisòstom Martínez siga un centre dedicat als veïns i veïnes i a les seues persones majors", ha explicat aquest matí.

Un nou centre de dia per a persones majors, una Universitat Popular o un centre juvenil són les propostes de Gómez per al qual, segons ha confirmat, és "el poble amb menys inversió pública per habitant en infraestructures". Per això, la candidata socialista planteja "aprofitar tot el sòl públic que existeix perquè preste serveis realment als veïns i veïnes de Benimàmet".

En aquest sentit, Gómez ha asseverat que, si es converteix en alcaldessa de València, transformarà el solar en "un centre de dia i de cures de les persones majors perquè és el que porten reivindicant moltíssims anys les seues entitats i els seus veïns i veïnes". A més, també ha subratllat la necessitat de crear un centre de joventut, ja que "en aquest puebli no existeix cap tipus de servei ni projecte dedicat a les persones joves", ha destacat.

Arxivat a:

Destacats