Sandra Gómez: "Arranque en el Cabanyal-Canyamelar per tot el que representa i per tot el que va voler acabar el PP"

La vicealcaldessa i candidata del PSPV a l'alcaldia de València va celebrar l'acte d'inici de campanya acompanyada per un gran nombre de veïns i veïnes que van elogiar la seua labor en l'actual equip de govern municipal.

Guardar

Sandra Gómez en l'acte d'inici de campanya de les eleccions municipals 2023
Sandra Gómez en l'acte d'inici de campanya de les eleccions municipals 2023

Aquest dijous arrancava una de les campanyes electorals amb més expectació. La vicealcaldessa i candidata per part del PSPV, Sandra Gómez, va iniciar la seua campanya electoral en el barri del Cabanyal-Canyamelar. Gómez, que aspira a convertir-se en la pròxima alcaldessa de València, va triar aquest barri perquè representa la lluita contra l'especulació urbanística i l'abandó per part de l'anterior govern del Partit Popular.

L'acte d'inici de campanya es va desenvolupar amb gran assistència per part dels veïns i veïnes del Cabanyal, que van agrair la labor de Sandra Gómez durant la seua etapa com vicealcaldessa en l'ajuntament de València. Segons declaracions dels veïns, "Amb el PP havia caigut en el desprestigie més absolut. Sandra té la millor experiència per a ser la pròxima alcaldessa de València".

En el seu discurs, la candidata socialista va recordar els anys en els quals el Partit Popular va intentar destruir el barri per a donar pas a l'especulació urbanística. "Un barri de persones fortes, valentes. Estem molt prop dels carrers que el PP pretenia destruir perquè els seus amics pogueren arribar abans a la platja. Gràcies per salvar aquest barri. Han passat molts anys, 30, la qual cosa començava a ser un calvari, amuntegades en habitatges. Se'ls va prohibir obrir negocis. Mai de la vida un PP ha fet tant dany a un barri com el Cabanyal-Canyamelar". A més, Gómez va anunciar que en la pròxima legislatura impulsarà un monument que recorde el moviment "Salvem el Cabanyal" perquè mai s'oblide la gesta dels veïns i veïnes del barri. "Els únics que mereixen un reconeixement a tots els veïns que salvem aquest barri perquè mai s'oblide", assenyalava Gómez.

Sandra Gómez va destacar la labor del PSPV en el govern de l'Ajuntament de València, que ha permés la recuperació del barri. "La recuperació d'aquest barri és imparable. En el carrer sant Pedro, hui s'està construint un centre cívic. Hui hi ha un espai esportiu. Hem posat molt esforç per a deixar un barri per a ser viscut. Protegir el que va ser oblidat."

La candidata socialista va posar l'accent principalment en la importància de representar a la ciutadania en l'Ajuntament de València, especialment a les famílies treballadores. "Jo vull ser alcaldessa per a estar al costat de la gent corrent i que se senta representat per l'Ajuntament." La vicealcaldessa de l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, es va acostar als veïns del barri del Cabanyal-Canyamelar per a compartir la seua visió i objectius en cas de convertir-se en la pròxima alcaldessa de la ciutat.

La gestió de Sandra Gómez en el barri va ser elogiada pels veïns, els qui van assegurar que aquest s'havia convertit en un espai de trobada i treball gràcies al seu lideratge. De fet, molts veïns van confirmar que Sandra Gómez estava en camí de convertir-se en la pròxima alcaldessa de la ciutat.

Durant la trobada, Sandra Gómez va recordar que va començar la seua carrera política en el barri del Cabanyal-Canyamelar i que ho va fer pel que representa i pel que el Partit Popular va voler acabar.

L'alcaldable del PSPV-PSOE també va destacar que, gràcies al seu treball, el barri havia recuperat la seua reputació i s'havia convertit en un lloc de trobada per als veïns. "El PP havia caigut en el desprestigie més absolut en el Cabanyal, però ara, gràcies a la nostra gestió, el barri és un lloc de trobada i de treball per als veïns", va afirmar.

En la seua intervenció, també va parlar sobre el seu compromís amb l'habitatge, assenyalant que volia aplicar la llei d'habitatge per a garantir que els seus veïns i veïnes pogueren seguir vivint en les seues cases. Així mateix, va destacar que no permetria que s'especulara amb el dret a l'habitatge.

Quant a l'educació, Sandra Gómez va recordar les retallades i la mala gestió del PP en aquest àmbit de la mà de l'actual candidata per part del PP a l'ajuntament de València, Maria José Catalá . Segons ella, el seu partit estava donant la cara per la majoria i, gràcies a la seua gestió, València mai ha estat millor. Sandra Gómez també es va referir a la seua labor com a advocada, recordant que va lluitar contra la corrupció del PP en els casos Gürtel i Nóos.

En definitiva, Sandra Gómez es va mostrar molt compromesa amb els veïns del Cabanyal-Canyamelar i amb la ciutat de València, i va afirmar que volia ser alcaldessa per a defensar els interessos de la gent corrent i garantir la justícia social en la ciutat.

Destacats