Sandra Gómez aposta per la peatonalització del centre de València

Gómez ha inclòs entre les seues prioritats actuar en la Plaça Sant Agustín

Guardar

plaza-san-agustin
plaza-san-agustin

Ja es coneix que Sandra Gómez (PSPV-PSOE), a més d'estar al capdavant de la vicealcaldia, dirigirà, també, l'àrea de Desenvolupament i Renovació Urbana i Habitatge. Una delegació complexa que, en l'anterior legislatura, va estar liderada per Vicent Sarrià, i que, sens dubte, es tracta d'una de les regidories més visibles, però també que més polèmica genera.

D'aquesta manera, Sandra Gómez haurà de fer front a importants projectes urbanístics de la ciutat que ja estan damunt de la taula, com el PAI de Benimaclet, que tantes mobilitzacions veïnals està provocant, o el PAI de Quatre Carreres. No obstant això, si hi ha un projecte que, en aquesta legislatura, començarà a veure els seus fruits són les peatonalitzacions de les grans places de la ciutat.

En aquest sentit, Gómez ja ha anunciat la necessitat de continuar avançant en "el tancament del centre històric de la ciutat al trànsit rodat". Per a això, ja ha assenyalat com algunes de les seues prioritats abordar la remodelació de la Plaça de Bruges, que afectarà també l'entorn de la Llotja i el Mercat Central, o la plaça de la Reina. Així mateix, també ha situat en el punt de mira a la plaça de Sant Agustí.

Des que en 2015, el Govern de la Nau estiguera al capdavant de l'Ajuntament de València, s'ha treballat en un nou model de ciutat en el qual la pacificació del centre ha sigut un dels objectius de l'equip de govern. Ara, tot apunta al fet que des del Consistori es continuarà desenvolupant aquest nou concepte de ciutat.

Arxivat a:

Destacats