Sandra Gómez: “Les absències de la portaveu del PP demostren que València no és la seva prioritat”

Guardar

La candidata a l'alcaldia de València pel PSPV, Sandra Gómez
La candidata a l'alcaldia de València pel PSPV, Sandra Gómez

La vicealcaldessa i candidata dels socialistes a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha assenyalat la “falta de respecte” i “menyspreu” als valencians i valencianes de la portaveu del PP per les seves reiterades absències en el ple de l'Ajuntament de València. Gómez ha subratllat en declaracions abans els mitjans de comunicació prèvies a la celebració del ple ordinari de febrer que aquesta actitud demostra que “per a la candidata popular València ni és ni ha estat mai la seva prioritat”.

“Crida l'atenció en aquest ple l'absència de la portaveu del Partit Popular un altre ple més al qual arriba tard, amb el que torna a certificar que, per a ella, qualsevol cosa va abans que aquesta ciutat i que aquest Ajuntament. La seva actitud denota que la ciutat de València no és una prioritat i, per descomptat, les seves absències y em semblen una falta de respecte als valencians i valencianes”, ha manifestat la vicealcaldessa i candidata socialista a l'Alcaldia.

“És una falta de respecte, en primer lloc, perquè el que cobra de l'Ajuntament és l'únic sou que coneixem dels dos que té. Crec que és una falta de respecte que la portaveu del PP i, a més una candidata que diu que vol representar a aquesta ciutat, tingui qualsevol altra prioritat abans que la ciutat de València. I no sols per a les persones que som aquí sinó per a tots els valencians i valencianes perquè som els valencians i valencianes els qui li paguen un dels seus sous. O, almenys, l'únic sou que es coneix i que s'ha fet públic”, ha incidit la vicealcaldessa.

Gómez ha qüestionat l'afany de la portaveu del PP per disposar d'una butaca en Les Corts per a protegir-se de les conseqüències de l'escàndol del cas Catalá amb la venda irregular de la VIU. “Suposo que li anirà bé tenir aquest aforament per si la seva vida judicial es complica pel cas Catalá en relació a la venda de la VIU”, ha afegit.

La vicealcaldessa i candidata socialista, enfront de les absències i falta d'implicació de la portaveu del PP, ha posat en relleu que per a ella, com a portaveu i candidata socialista, “la meva única vocació i el meu únic lloc és la ciutat de València, l'Ajuntament i el ple. Aquesta és una diferència que, per descomptat, el Partit Popular haurà d'explicar molt bé per a convèncer als valencians i valencianes”, ha finalitzat.

Destacats