Sánchez fitxa a Torró i España com a nous secretaris d'Estat

Guardar

Ximo Puig, Rebeca Torró i Arcadi España
Ximo Puig, Rebeca Torró i Arcadi España

La síndica del PSPV en Les Corts, Rebeca Torró, i el portaveu adjunt del grup socialista Arcadi España seran nomenats aquest dimarts com a nous secretaris d'Estat d'Indústria i Política Territorial, respectivament, segons ha avançat la Cadena Ser i han confirmat a Europa Press fonts coneixedores de la decisió.

El Consell de Ministres aprovarà aquest dimarts el nomenament de Torró i España com a nous secretaris d'Estat dels ministeris d'Indústria i Política Territorial.

Tant Torró com España van exercir com consellers en l'anterior govern autonòmic de Ximo Puig en la Comunitat Valenciana, on des del mes de maig passat governen PP i Vox i el PSPV encapçala l'oposició.

Tots dos augmentaran la quota valenciana en el Govern, en l'actualitat principalment representada per la ministra de Ciència i Universitats, Diana Morant.

Després del seu nomenament en el Govern es convocarà l'executiva del PSPV per a establir els canvis necessaris en el grup parlamentari en Les Corts, actualment presidit per l'expresident i secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig.

A nivell orgànic, els seus càrrecs en l'executiva estatal del PSOE (Arcadi España) i autonòmica del PSPV (Rebeca Torró) són compatibles amb el lloc en el qual ocuparan en les secretaries d'Estat.

Destacats