Robles sobre la cessió de sòl de casernes a Paterna i en l'Albereda de València: "No està sobre la taula encara"

Guardar

La ministra de Defensa, Margarita Robles, i la secretària d'Estat de Defensa, Esperanza Casteleiro, durant la seua visita al Regiment Nuclear, Biològic i Químic (NBQ) València núm. 1 a Paterna
La ministra de Defensa, Margarita Robles, i la secretària d'Estat de Defensa, Esperanza Casteleiro, durant la seua visita al Regiment Nuclear, Biològic i Químic (NBQ) València núm. 1 a Paterna

La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha afirmat aquest dimarts respecte a la cessió des del seu departament de sòl ocupat per casernes militars en la localitat valenciana de Paterna i en l'Albereda en el cas de la ciutat de València que eixa qüestió "no està sobre la taula encara". "Això no està encara decidit i previst", ha assenyalat respecte a aquests últims.

Robles ha afirmat que els responsables del Ministeri de Defensa estan "oberts a tot allò que redunde en benefici de la ciutadania", però ha precisat que "tot té uns tràmits" i "uns procediments".

La titular de Defensa s'ha pronunciat d'aquesta manera a Paterna (València), després de la visita que ha realitzat al Regiment de Defensa NBQ (Nuclear, Biològic i Químic) València núm. 1 en l'Aquarterament Daoiz i Velarde de Paterna (València), preguntada per la cessió de terrenys militars a l'Ajuntament d'aquesta població i per l'alliberament de sòl en el cas de les casernes de l'Albereda de València.

"En principi, no hi ha cap decisió presa. No està sobre la taula encara", ha exposat Margarita Robles sobre Paterna. Ha destacat que l'alcalde d'aquest municipi, Juan Antonio Sagredo, ha estat en la visita que ha realitzat al Regiment de Defensa NBQ i ha assegurat que Defensa manté "les millors relacions amb l'Ajuntament de Paterna".

"Per part del Ministeri de Defensa sempre, no solament a Paterna sinó en qualsevol lloc, estem oberts a tot allò que redunde en benefici de la ciutadania, però tot té uns tràmits, uns procediments i, per descomptat, en aquest moment, això no està sobre la taula", ha afegit Robles.

Així mateix, preguntada per si el seu ministeri pretén alliberar les casernes de l'Albereda en favor de la ciutat de València, la titular de Defensa ha reiterat la mateixa idea. "En principi, és el que estava dient abans: això no està encara decidit i previst encara", ha asseverat.

Destacats