Ribó veu "falta d'empatia" del PSOE amb Oltra: "No és el millor camí per a ajudar a fer un govern de progrés"

Guardar

L'alcalde de València, Joan Ribó
L'alcalde de València, Joan Ribó

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha lamentat la "falta d'empatia" del Partit Socialista cap a la ja exvicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, i ha advertit que "aquest no és el millor camí per a ajudar a fer un govern de progrés a tots els nivells".

Ribó ha realitzat aquestes declaracions després de la reunió de l'executiva de Compromís, abans de la qual Oltra ha presentat la seua dimissió de tots els càrrecs en el Consell i en Les Corts arran de la seua imputació en la causa pel presumpte encobriment dels abusos a una menor tutelada per part del seu exmarit.

En la compareixença per a anunciar la seua marxa, Oltra ha manifestat, entre altres raons, que "no vol donar al PSOE la coartada de traure del Botànic les polítiques d'esquerres".

Preguntat per en quina "posició" queda el govern 'botànic', Ribó ha declarat que "la situació en la qual la falta d'empatia" de la part socialista ha col·locat a la fins ara vicepresidenta "no és un bon camí per a fer un govern com nosaltres desitjaríem, en concret, un govern de coalició".

I ha afegit: "És posar pedres en el camí i dificultar una política de progrés. Ho vull dir amb absoluta claredat, aquest no és el millor camí per a ajudar a fer un govern de progrés a tots els nivells".

Destacats