Ribó manifesta la seua satisfacció pels resultats electorals

Guardar

ribo2
ribo2

L'alcalde de València en funcions, Joan Ribó, que ha revalidat la confiança de la ciutadania per al pròxim mandat en les eleccions municipals celebrades ahir diumenge, dia 26 de maig, ha manifestat aquest matí la seua satisfacció pels resultats electorals. A preguntes dels periodistes, Ribó ha avançat la seua intenció de «millorar l'organització municipal».

Una vegada conclòs el procés d'eleccions municipals, els resultats de la ciutat de València configuren una nova Corporació Municipal en la qual la representació dels partits queda de la següent manera:

Compromís Municipal 10 regidorsPartit Popular 8 regidorsPSPV-PSOE 7 regidorsCiutadans 6 regidorsVox 2 regidors

Dissabte 15 de juny es constituiran les Corporacions Municipals en sessió pública, tal com estableix la Llei orgànica 5/1985, de 19 de juny, del Règim Electoral General (el vinté dia posterior a la celebració de les eleccions, sempre que no s'haja presentat recurs contenciós-electoral contra la proclamació dels regidors electes, que es constituiria el quaranté dia posterior a les eleccions).

«Aquesta casa és la major empresa de la ciutat, l'Ajuntament de València té al voltant de 5.000 treballadors i treballadores, i la seua organització pot i deu millorar-se». A penes unes hores després de conéixer-se els resultats electorals que han donat la victòria a l'actual alcalde, Joan Ribó ha atés els mitjans de comunicació després de visitar la taula informativa del Dia Nacional del Celíac i ha subratllat la seua voluntat de "millorar l'organització municipal".

Ribó ha explicat que en els pròxims dies començaran les sessions de treball per a la conformació d'un nou govern municipal. Com és conegut, el govern municipal en el mandat anterior ha estat integrat pels grups Compromís, PSPV-PSOE i València en Comú, però en aquesta ocasió el pacte es realitzarà a dos, atés que Unides Podem, la candidatura continuadora de València en Comú, no ha obtingut representació en la Corporació.

«L'objectiu era liderar un nou govern de coalició progressista en aquesta ciutat per a 4 anys, i és un objectiu reeixit», ha expressat Joan Ribó.

Destacats