Ribó facilitarà l’accés al mercat laboral de les persones menors de 35 anys possibilitant una exempció de la quota d’autònoms durant el primer any d’activitat laboral

Compromís per València també impulsarà un fons per cofinançar projectes que reforcen la relació entre microempreses i persones autònomes per compartir recursos i traçar estratègies col·laboratives.

Guardar

Acte de Compromís en campanya electoral
Acte de Compromís en campanya electoral

La candidata Papi Robles i el candidat Ferran Puchades han anunciat en la Marina de València una nova proposta amb què Compromís per València vol facilitar l’accés al mercat laboral a les treballadores i els treballadors autònoms amb menys de 35 anys. Es tracta d’una mesuyra a la que es destinarà 1 milió d’euros i  que possibilitarà una exempció de la quota d’autònoms durant el primer any d’activitat laboral. “Volem fer costat a les persones, que són sobretot joves, que s’incorporen al mercat laboral i que moltes vegades veuen perillar el balanç d’ingressos i gastos i la quota d’autònoms és un d’eixos obstacles que volem evitar almenys durant eixe primer any de treball”, han explicat els dos integrants de la llista que encapçala l’alcalde, Joan Ribó, per revalidar l’Alcaldia de València.

Papi Robles i Ferran Puchades han concretat que durant el pròxim mandat Compromís establirà els mecanismes d’àmbit municipal per a possibilitar l’exempció de la quota durant el primer any d’activitat laboral de les persones autònomes menors de 35 anys. “A València liderem el rànquing de les ciutats amb major pes de persones autònomes sobre el total de les afiliacions i volem donar resposta a les necessitats de totes eixes persones fent-los costat amb esta iniciativa”.

D’altra banda, Robles i Puchades han avançat que Compromís per València també impulsarà un fons per cofinançar projectes que reforcen la relació entre microempreses i persones autònomes per compartir recursos (per exemple, administració, impostos, TIC, etc.) i traçar estratègies col·laboratives, com ara la via central de compres. “L’objectiu és donar-los suport i facilitar que totes eixes persones que comencen a treballar tinguen en el govern municipal un aliat per poder avançar”.

En eixe sentit, han recordat que durant els pitjors moments del mandat que ara finalitza, es posaren 28,6 milions d’euros a l’abast de més de 10.800 persones, incloses treballadores i treballadors autònoms, pimes i microempreses. “Hem estat al seu costat i continuarem donant-los suport reforçant l’accés i la promoció de les persones autònomes a tots els recursos municipals”.

Ribó, en l’Hort de Senabre

Esta vesprada l’alcalde i candidat de Compromís per València per a revalidar l’Alcaldia del Cap i Casal, Joan Ribó, explicarà este i altres anuncis de la coalició valencianista als veïns i veïnes de l’Hort de Senabre en una nova trobada amb la gent dels barris i pobles de la ciutat. L’alcalde posarà l’accent en el compliment de tots els compromisos que ha anat adquirint amb la ciutadania des de 2015. En eixe sentit, ha destacat que “la generació de llocs de treball era una de les prioritats en 2019 i les dades històriques aconseguides demostren que lluny de simples promeses electorals el que fem és adquirir compromisos ferms amb els veïns i veïnes de la nostra ciutat, compromisos que es traduïxen en fets i en dades molt positives com les que porta protagonitzant València en els darrers anys”.

Destacats