Els resultats de les eleccions de Sedaví 2023 acosten a Cabanes a l'Alcaldia

José Francisco Cabanes, del PSPV-PSOE, ha sigut el més votat en les eleccions de Sedaví 2023

Guardar

José Francisco Cabanes, candidat del PSPV-PSOE en Sedaví
José Francisco Cabanes, candidat del PSPV-PSOE en Sedaví

José Francisco Cabanes, candidat del PSPV-PSOE, ha sigut el més votat en les eleccions de Sedaví 2023. En total, la formació socialista ha rebut 2.498 vots, és a dir, el 42,95 % i, per tant, ha aconseguit 8 regidors que ocuparan seient en la corporació municipal. Uns resultats que, si bé no els atorguen la majoria absoluta marcada en 9 regidors, sí que els permetrà revalidar l'Alcaldia.

 

Amb el 100% de l'escrutini realitzat, els resultats de les altres forces polítiques que es presentaven als comicis municipals a Sedaví ha quedat de la següent manera: El PP es queda amb 6 regidors en obtindre el 34,76 % dels vots (2.022); mentre que Compromís es manté com el tercer partit més votat amb 2 regidors i 587 vots (el 10,09 %). Finalment, José Baixauli, que repeteix com a candidat de Ciutadans, s'ha quedat fora de la corporació municipal. Quant a VOX, manté el seu únic regidor que ja va obtindre en 2019.

 

Ara, caldrà esperar per a veure si el candidat socialista i últim alcalde de Sedaví, José Francisco Cabanes tornarà a governar en solitari durant la pròxima legislatura, de la mateixa manera que va haver de fer després de les eleccions de 2019, quan va perdre el suport de Compromís, els seus antics socis de govern.

El candidat del PSPV-PSOE ha sigut recolzat pels veïns i veïnes de Sedaví en alçar-se com el vencedor d'aquesta nit electoral. Una confiança atorgada per la ciutadania que, si es compleixen amb les previsions, li permetrà continuar avançant en el seu projecte de futur per a aquesta localitat valenciana de la comarca de l'Horta Sud. Com ell mateix destacava en la presentació de la seua llista, "en aquests quatre anys, hem millorat, i molt, la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, sense deixar a ningú arrere, i seguirem en la mateixa línia".

Arxivat a:

Destacats