Puig reconeix la "generositat" en la dimissió d'Oltra: "No tots els polítics són iguals"

El president de la Generalitat agraeix la decisió presa "per protegir el Consell i beneficiar l'interés general de la Comunitat Valenciana"

Guardar

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, s'ha pronunciat aquest matí sobre la dimissió de Mónica Oltra com a vicepresidenta del Consell i com a consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives arran de la seua imputació en la causa pel presumpte encobriment dels abusos a una menor tutelada per part del seu exmarit.

El president ha manifestat el seu respecte i reconeixement per la decisió de Mónica Oltra, una decisió presa "per protegir el Consell i beneficiar l'interés general de la Comunitat Valenciana" en una, ha afirmat, "decisió responsable que demostra que tots els polítics no són iguals".

Puig ha destacat que la vicepresidenta ha estat una persona clau per al canvi polític, per a la regeneració de les institucions i per a la millora de la vida dels valencians i les valencianes i li ha agraït el seu treball en aquests set anys.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig
El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig

Condemna a la instrumentalització de la Justícia

El cap del Consell ha condemnat la instrumentalització de la Justícia per part de l'extrema dreta. "Continue defensant el respecte a la Justícia, la presumpció d'innocència, i tinc confiança en la seua paraula", ha afirmat el president qui ha volgut mostrar el seu rebuig a tots els atacs, insults i amenaces que ha patit en els últims dies perquè "una societat democràtica no admet eixa falta de respecte".

Així mateix, Puig ha destacat que "la Comunitat Valenciana és un territori respectat, creïble i estable. Eixe és el requisit per ampliar els avanços aconseguits amb l'esforç del Consell del Botànic i de tota la societat".

"En aquest moment tenim màxim històric de treballadors, un dinamisme empresarial líder a Espanya i una Sanitat, Educació i Serveis socials més forts que mai", ha afegit el president per a acabar assegurant que "ara, la Generalitat continuarà treballant pel progrés segur de l'únic interés primordial: l'interés dels cinc milions de valencianes i valencians".

Destacats