Puig promet "desprivatitzar tota la sanitat" a la Comunitat Valenciana

"El PSPV-PSOE continuarà garantint la universalitat de la sanitat, sense copagaments ni privatitzacions", afirma el president de la Generalitat Ximo Puig

Guardar

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, en l'acte central de campanya
El president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, en l'acte central de campanya

El PSPV-PSOE, encapçalat pel president de la Generalitat Valenciana i secretari general del partit, Ximo Puig, ha reafirmat el seu compromís amb la justícia social i la igualtat de cara a la pròxima legislatura. En aquest sentit, Puig ha destacat la importància de la sanitat pública i ha anunciat la desprivatització de tot el sistema sanitari valencià en cas de guanyar les eleccions del pròxim 28 de maig.

Puig ha afirmat que la justícia social i la igualtat són valors fonamentals per als socialistes, i ha criticat a la dreta per la seua proposta de reduir impostos, argumentant que això afebliria l'Estat de Benestar. El president de la Generalitat i candidat a la reelecció ha defensat la sanitat com a pilar bàsic d'aquest estat i ha assegurat que "continuarà garantint la universalitat de la Sanitat, sense copagaments ni privatitzacions".

Universalització de l'educació

Quant a l'educació, Puig ha anunciat que a partir del pròxim any s'aconseguirà la universalització de l'educació de 0 a 18 anys a la Comunitat Valenciana. Ha emfatitzat que aquesta educació serà pública i gratuïta, i ha criticat al Partit Popular per la seua falta de coneixement en afirmar que els xiquets de 2 a 3 anys ja tenen places gratuïtes, assenyalant que en 20 anys només es van construir dues escoles infantils.

En relació a l'ocupació, el líder socialista valencià ha ressaltat la disminució de la desocupació juvenil en 20 punts a la Comunitat Valenciana. A més, ha avançat que en la pròxima legislatura es brindarà una oportunitat laboral a tots els joves que acaben la universitat o la formació professional i no troben treball, així com a les persones majors de 50 anys que estiguen aturades se'ls oferirà ajuda.

Amb aquestes propostes, el PSPV-PSOE busca enfortir l'Estat de Benestar, garantir l'accés a serveis públics de qualitat i promoure la igualtat d'oportunitats per a tots els ciutadans de la Comunitat Valenciana.

Destacats