Puig insta la ciutadania a "reaccionar el 23 de juliol": "Tornar arrere amb les mesures que estan anunciant PP i Vox no és el camí"

Guardar

Comité Electoral del PSPV
Comité Electoral del PSPV

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha instat hui la ciutadania a "reaccionar el 23 de juliol" perquè "tornar arrere amb les mesures que estan anunciant PP i Vox no és el camí per a aquesta societat". Així s'ha manifestat després de presidir la reunió del Comité Electoral del PSPV-PSOE, en la qual els i les socialistes han fixat que "per al 23 de juliol la nostra prioritat és deixar clar que és possible continuar amb un govern progressista a Espanya".

El dirigent del PSPV-PSOE ha assegurat que "anem a aquesta campanya amb la mirada oberta i d'unió del poble progressista de la Comunitat Valenciana": "Tenim una nova oportunitat per a demostrar que des d'una mirada inclusiva i sense sectarismes podem avançar". Sobre la data de celebració de les eleccions ha recordat que "qualsevol estació és bona per a votar per les llibertats".

En la mateixa línia, Ximo Puig ha avançat que "explicarem l'acció del Govern d'Espanya i tots els avanços que s'han aconseguit". A més, ha insistit que "Espanya i la Comunitat Valenciana estan en una magnífica situació i hem de continuar transitant per aquesta via de progrés".

Així mateix, el dirigent socialista ha anunciat que "el president Pedro Sánchez estarà en la Comunitat Valenciana el pròxim 15 de juliol". "Conversarem des de la moderació i la serenitat per a intentar convertir aquesta campanya en una reflexió col·lectiva", ha subratllat.

GRUP PARLAMENTARI

Sobre la constitució del Grup Parlamentari Socialista, el secretari general del PSPV-PSOE ha assegurat que "la nostra acció ve determinada per a la Comissió Executiva Nacional que celebrarem el pròxim 5 de juliol, serà en aqueix moment quan establirem la nostra organització d'acord amb el que han triat els ciutadans".

D'altra banda, sobre les acusacions del líder del PPCV, Carlos Mazón, el dirigent socialista ha tornat a recordar que "estem complint amb el reglament i la nostra acció política no la marcarà mai el Partit Popular".

En la mateixa línia, Ximo Puig ha recalcat que "durem a terme una transició modèlica" i ha insistit que "ja li vaig traslladar al senyor Mazón la necessitat que els nostres equips treballaren junts en qüestions tan fonamentals com les inversions que en aquests moments s'estan negociant en la Comunitat Valenciana, i no he rebut resposta". "Deixem aquest Consell amb un pressupost equilibrat i, sobretot, sense factures amagades", ha assegurat.

Sobre el paper dels socialistes en l'oposició, el secretari general del PSPV-PSOE ha manifestat que serà "una oposició amb un to que no tindrà res a veure amb el del PP en els últims anys". "Serem una oposició serena que fiscalitzarà l'acció de Govern i que barallarà contra les retallades en drets", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats