Puig: "Està en joc si es crea una societat de fractures o aprofitem una oportunitat històrica"

El candidat socialista a la reelecció per la Presidència de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha participat en un acte de la Plataforma Cívica que aposta per ell amb un gran nombre de suports de tota la societat valenciana i carregat d'emotivitat.

Guardar

Últim acte de la Plataforma Cívica perquè Ximo Puig siga de nou President de la Generalitat.
Últim acte de la Plataforma Cívica perquè Ximo Puig siga de nou President de la Generalitat.

Un homenatge a Lluís Miquel i aplaudiments en el Veles e Vents. Així ha començat l'últim acte de la Plataforma Cívica que aposta per Ximo Puig com a pròxim President de la Generalitat a partir del 29 de maig. En l'acte, el candidat socialista ha considerat que la Comunitat viu un moment històric. "Mai la Comunitat Valenciana hem estat en la primera línia", ha assegurat Ximo Puig.

Envoltat de companys de la llista, el Conseller Arcadi Espanya, la Consellera Rebeca Torro, el President de la Diputació, Toni Gaspar, Vicent Soler, l'expresident Joan Lerma i representants de la societat, Puig ha reconegut estar emocionat per aquest últim esdeveniment de la Plataforma. Precisament ha reconegut i agraït la diferència per a arribar a acords com per exemple amb l'antiga síndica de Ciutadans, Carolina Punset. També ha volgut dedicar unes paraules a Lluís Miquel després de conéixer-se ahir la seua mort. "Ens ha deixat Lluismi i era una persona molt generosa que sempre va estar vinculat al que significa la nostra cultura pel compromís del progrés. Jo sempre he pensat que cal aprendre de totes les persones, jo he aprés de Lluís Miquel la seua extraordinària generositat i la seua lleialtat al poble valencià." ha confessat Puig.

En l'acte, s'han vist vídeos de suport al President amb missatges de suport com el de Juan Manuel Serrat, Luis García Montero, Carlos Sant Joan que també ha assistit presencialment, Múgica o el Pare Ángel. "La socialdemocràcia és el millor que ha inventat la humanitat en termes polítics", ha assenyalat el President. De fet, ha avançat que la base són els valors, el respecte i la convivència. En aqueix sentit, ha apuntat que el projecte socialista és el de la pluralitat amb les mirades diferents de Carolina Punset, Roger Mira o Alicia Andújar.

En les intervencions en video, s'ha mostrat el suport dels alcaldes de municipis com Torrent, Mislata, Paterna, Alcoi, Oriola, Elx, entre uns altres. També ha comptat amb intervencions de tota la societat en l'àmbit dels drets socials que han suposat un autèntic punt d'inflexió des de l'arribada de Ximo Puig a la presidència de la Generalitat en 2015.

El PPVox sense projecte per als valencians

El President Ximo Puig ha reflexionat i ha fet balanç de la campanya electoral i després de l'últim debat emés ahir en la televisió pública valenciana, À Punt. En aqueix sentit, lamenta que el PPVox no té projecte per als valencians i les valencianes i per aqueix motiu, "és sol avance o arrere. Els altre so histories, s'han inventat múltiples assumptes per a no parlar de l'important perquè no volien parlar del projecte de la Comunitat Valenciana que volem", ha indicat Puig.

En aqueix sentit, ha alertat que tant PP com Vox són negacionistes. De fet, Carolina Punset en la seua intervenció, ha comentat que de totes les versions del PP i de Vox a Espanya, a la Comunitat Valenciana tenim les pitjors versions. Puig ha incidit que Vox neguen la violència masclista o el canvi climàtic i ho diuen però el PP també ho pensen encara que no ho reconeixen.

Així ha posat en valor la importància d'anar a votar diumenge que ve 28 de maig. "Ací només hi ha una solució. La Via valenciana és votar tots els que puguem fins a l'últim moment. Quant major suport tinga aquest projecte, més garantirem el projecte de la Comunitat Valenciana" ha assegurat. De fet ha posat l'accent en què l'únic projecte que té el PP és baixar impostos i "baixar impostos en si no és cap projecte". El candidat socialista ha emfatitzat de nou que el principal problema que tenim és la violència de gènere i ha volgut dirigir unes paraules per tot el seu treball a Carlos Sant Joan. "Les millors idees sempre s'han basat en el respecte, la convivència i l'estabilitat. Aquest projecte representa una comunitat diversa i això representa una gran riquesa", ha conclòs.

 

Destacats