Puig destaca que l'acord de PSOE i Sumar "garanteix que la Comunitat Valenciana tinga el finançament just de facto"

Guardar

El secretari general del PSPV PSOE, Ximo Puig
El secretari general del PSPV PSOE, Ximo Puig

El secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig, ha defensat que l'acord entre el PSOE i Sumar per al Govern d'Espanya "garanteix el finançament just" per a la Comunitat Valenciana "de facto" i ha criticat que "uns altres", mentrestant, estan "parlant d'herències i amb la tisora per a retallar".

Així s'ha pronunciat Puig en el seu compte de 'X' (l'antic Twitter), després de l'anunci de l'acord. En declaracions prèvies a Castelló de la Plana, Puig ha assenyalat que l'acord "és un avanç" i ha destacat "la mirada social" perquè és "el més important que ens jugarem aquests pròxims anys".

A més, ha posat en valor la importància que es plantegen dues reformes, una reforma fiscal i la reforma del model de finançament i ha destacat que "cal aconseguir" que les persones i empreses que tenen més capacitat, contribuïsquen més.

També ha valorat que es plantege el debat de les 40 hores setmanals després de tants anys, i ha assenyalat que aquest debat s'ha de plantejar "des del diàleg social".

Igualment, la síndica del PSPV-PSOE en Les Corts, Rebeca Torró, ha valorat en roda de premsa que el "futur Govern progressista, que se centrarà en donar solucions als problemes de tots els espanyols i, en particular, a les necessitats dels i les valencianes".

"Mentre ací patim un Pacte de la Vergonya entre PP i la ultradreta que han trencat la convivència, imposen la censura cultural i neguen la violència de gènere, no tinc cap dubte que Pedro Sánchez atendrà i donarà resposta a les reivindicacions de la Comunitat Valenciana", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats