Puig demana al nou Govern "preservar la convivència, els avanços i la prosperitat per a tots"

Guardar

L'expresident Ximo Puig i part del seu equip
L'expresident Ximo Puig i part del seu equip

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha instat el nou Govern de la Comunitat Valenciana a "preservar la convivència, els avanços i la prosperitat per a tots". Així s'ha manifestat Ximo Puig en declaracions als mitjans de comunicació abans d'assistir a la presa de possessió del nou president de la Generalitat durant les quals ha assenyalat que "en aquesta nova etapa que comença en la Comunitat Valenciana ha d'estar fonamentada en el respecte a les persones i els drets humans".

En la mateixa línia, el dirigent socialista ha expressat la voluntat dels i les socialistes valencians d'"ajudar i treballar des de la responsabilitat que ens han donat els 700.000 valencians i valencianes que ens han votat i als quals representem" i ha subratllat que "el nou Govern ha d'atendre el conjunt de la societat valenciana, no pot governar només per a una part".

Així mateix, el secretari general del PSPV-PSOE ha defensat que "hem de preservar entre tots els grans projectes que hi ha en marxa en la Comunitat Valenciana, ens estem jugant molt" i ha destacat que "el nostre territori està en unes condicions extraordinàries per a ser un pol de mobilitat sostenible i aconseguir una prosperitat fonamental per a la majoria social".

NI UN DIA DE GRÀCIA

Sobre el pacte entre PP i Vox, Ximo Puig ha lamentat que "l'acord que han signat nega clarament la realitat de la violència masclista": "En la resta de qüestions estem disposats a acordar i dialogar, però hi ha qüestions fonamentals en les quals no pot haver-hi ni un dia de gràcia". "La violència de gènere és una qüestió en la qual no es pot ser indiferent ni equidistant", ha insistit. "En tot el que siga bo per a la Comunitat Valenciana sempre estarem disposats a col·laborar, tendim la nostra mà perquè es preserven els drets i avanços que hem aconseguit en els últims anys", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats