Puig: "Cal configurar un Govern, perquè no fer-ho seria un insult als ciutadans"

Guardar

191111 - Fotografía -CEN
191111 - Fotografía -CEN

"Que el Partit Socialista s'haja consolidat com la primera força en la Comunitat és un motiu de confiança i responsabilitat" així ho ha assenyalat el president de la Generalitat i secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig, durant la Comissió Executiva Nacional que ell mateix ha presidit. En aqueix sentit, Ximo Puig ha mostrat el seu agraïment "als milers de valencians i valencianes que han tornat a confiar en el PSOE" i ha assegurat que del que es tracta ara és que hi haja "un Govern progressista el més ràpid possible que atenga les voluntats que expressem en la Comunitat per a aconseguir un finançament just i consolidar el Sistema del Benestar".

El president de la Generalitat també ha lamentat l'ascens de l'extrema dreta en les eleccions i ha culpat a la resta de les dretes d'"haver-los tendit una passarel·la i haver considerat que es trobava dins del seu mateix bloc" alguna cosa que ha titllat d'"anomalia democràtica" en comparar-ho amb el que passa en altres països europeus, "on les dretes democràtiques l'aïllen". Per això, el líder dels socialistes valencians ha convidat al Partit Popular a "reflexionar sobre si aquest és el camí adequat" i ha indicat que el Partit Socialista "ha de ser el fre per a combatre democràticament a la ultradreta".

Finalment, Ximo Puig ha reiterat la necessitat de "desbloquejar aquesta situació" i ha demanat que "es deixe governar per força més votada". "Cal configurar un Govern, perquè no fer-ho seria un insult als ciutadans" ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats