Puig assegura que la Generalitat "tindrà la millor disposició" amb el Nou Mestalla, però el club ha de "donar confiança"

Guardar

Recreació del nou Mestalla i del pavelló annex. Imatge del València CF
Recreació del nou Mestalla i del pavelló annex. Imatge del València CF

El 'president' de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat que la institució "tindrà sempre la millor disposició" amb el València CF i la construcció del Nou Mestalla, però ha afirmat que "li correspon al club donar confiança".

Així s'ha pronunciat Puig aquest diumenge, en declaracions als mitjans, després que aquest dijous es coneguera el nou projecte per al Nou Mestalla, amb una capacitat ampliable per fases fins a 70.000 seients, però que s'inauguraria amb 49.000 localitats.

"La Generalitat ha tingut i tindrà sempre la millor disposició" amb la construcció del Nou Mestalla, ha asseverat el 'president', al mateix temps que ha manifestat que "el que volem és que, més prompte que tard, l'estadi siga una realitat".

No obstant això, ha recalcat que és al València CF a qui "li correspon donar confiança, no sols als aficionats, sinó a tota la societat valenciana".

El club va defensar aquest dijous un projecte d'estadi amb una llicència de 70.000 seients, que s'inaugurarà amb 49.000 localitats i s'ampliarà "fasejant les obres" segons les necessitats del moment, amb una instal·lació "tremendament fàcil" de nous seients. "El que queda és posar cadires", han assegurat, però "l'estadi és de 70.000 espectadors".

A més, l'estadi inclourà una coberta fotovoltaica, més "oberta" i "ventilada" i un segon anell de restauració i oci, entre altres facilitats.

El pressupost seria d'uns 115 milions, sense incloure el poliesportiu, i ampliar les localitats fins a 70.000 suposaria entre sis i huit milions més. Les obres durarien entre 20 i 22 mesos.

Destacats