Puig afirma que aquest dissabte "comença una nova etapa" en el PSPV i que és temps de "nous lideratges"

Guardar

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig
El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig

El secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig, ha afirmat que aquest cap de setmana "comença una nova etapa" en el PSPV després del Comité Nacional en el qual anunciarà la decisió sobre el seu futur. "Cada etapa té la seua dinàmica, i crec que és un moment en el qual es necessiten nous vents, nous canvis i nous lideratges", ha agregat.

Puig ha considerat que el PSPV-PSOE demostrarà demà --durant el comité, al qual assistirà el secretari d'Organització del PSOE, Santos Cerdán-- que sap "representar de la millor manera possible l'ambició dels progressistes valencians" i que faran "un pas avant".

Sobre el seu futur, Puig ha assenyalat que ell "no serà mai un obstacle" sinó que ajudarà a trobar "la millor solució possible". A més, ha avançat que el seu discurs demà tindrà una mirada "no sols per als socialistes, sinó per a tota la ciutadania valenciana". "Aquest cap de setmana començarà una nova etapa", ha agregat.

Puig ha expressat el seu desig que el PSPV continue "encertant amb les anàlisis" i "sent útils a la societat valenciana".

Arxivat a:

Destacats