El PSPV-PSOE esmena a la totalitat el regal de Mazón a les rendes altes: "Aprofundeix en la desigualtat i ataca a la redistribució de la riquesa en la Comunitat Valenciana"

Guardar

Arcadi España, Conseller d'Hisenda, en l'entrevista amb València Extra.
Arcadi España, Conseller d'Hisenda, en l'entrevista amb València Extra.

El PSPV-PSOE ha anunciat que esmena a la totalitat el regal de Mazón a les rendes altes i ha advertit que "és una mesura que aprofundeix en la desigualtat i ataca a la redistribució de la riquesa en la Comunitat Valenciana". Així ho ha manifestat aquest diumenge el portaveu adjunt del PSPV-PSOE en Les Corts, Arcadi España, qui ha recordat que la proposta del Consell de Mazón i la ultradreta és reduir la tributació als 20.000 patrimonis més elevats: "Estem parlant d'una condonació de 300 milions que només beneficia a 20.000 rics de la Comunitat, el 0,4% dels valencians i valencianes i l'equivalent a l'1% dels contribuents".

En aquest sentit, el dirigent socialista ha assenyalat que "l'actual Consell és un govern per a la minoria que s'ha oblidat de les classes mitjanes i treballadores" i ha subratllat que "demanen esforços al 99% dels valencians i valencianes i fan regals a l'1%". A més, ha advertit que "les rebaixes d'impostos als grans patrimonis de hui són les retallades en l'estat de benestar de demà" i ha explicat que "920 milions d'euros en 4 anys és el que deixaren de pagar l'1% dels valencians amb major patrimoni per la baixada d'impostos del PP-VOX".

Així mateix, España ha enlletgit al Partit Popular que "vaja en contra dels organismes internacionals i dels experts d'Espanya en finançament" i ha insistit que "tots desmenteixen els arguments del PP per a abaixar-li els impostos als rics". Finalment, el portaveu adjunt del PSPV-PSOE en Les Corts ha retirat la negativa dels socialistes a aquesta mesura i ha assenyalat que "volem un govern per a la majoria i que no oblide a les classes mitjanes i treballadores".

Destacats