El PSPV-PSOE defensa la gestió econòmica del Consell de Puig: "Tots els indicadors econòmics i socials estan millor que en 2015"

Guardar

José Muñoz en el Comité Federal del PSOE
José Muñoz en el Comité Federal del PSOE

El PSPV-PSOE ha defensat hui la gestió econòmica del Consell de Ximo Puig i ha remarcat que "tots els indicadors econòmics i socials en la Comunitat Valenciana estan millor que l'any 2015". Així ho han traslladat el secretari d'Organització del partit, José Muñoz, i la sotssecretària general i d'Igualtat dels socialistes valencians, Ana Domínguez, en roda de premsa durant la qual han subratllat que "les dades desmunten el discurs del Partit Popular i avalen la gestió socialista".

En aquest sentit, el secretari d'Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha afirmat que "estem aconseguint un canvi en la Comunitat Valenciana" i ha detallat que referent al mercat laboral valencià "tenim un 23,8% més de persones treballant, s'ha reduït l'atur juvenil i ara hi ha més contractes indefinits". A més, Muñoz ha explicat que "hem aconseguit generar un ecosistema empresarial dinàmic, tenim 9.000 empreses més respecte a quan governava el PP i els hem dotat d'ajudes públiques perquè pogueren afrontar amb garanties els moments de dificultat".

Així mateix, el dirigent socialista ha posat en valor que "ara tenim un escut social robust que protegeix les classes mitjanes i treballadores valencianes" i ha subratllat que "això ho saben bé els menors de 30 anys que viatgen gratis en transport públic, les famílies que s'estalvien 2.800 euros a l'any en les escoletes, els més de dos milions de llars que no paguen el cànon de sanejament, els estudiants universitaris que paguen menys taxes i reben més beques, així com el 97,4% dels valencians que pagaren menys en la seua pròxima renda". "El nostre projecte és per a la majoria dels valencians i valencianes, estem treballant amb perquè la majoria dels valencians i valencianes tinguen un futur", ha insistit.

D'altra banda, preguntat per la visita del popular Moreno Bonilla a la Comunitat Valenciana el secretari d'Organització del PSPV-PSOE ha convidat a Carlos Mazón a "dir si està d'acord amb el que fa el seu company a Andalusia de concertar la Sanitat Pública i dir alt i clar si el que vol és tornar a instaurar el model Blasco en la nostra terra" i ha apuntat que "mentre el PP ha de recórrer a persones externes a la nostra terra demostrant que no tenen projecte polític, el president Ximo Puig està centrat en els valencians i valencianes i demostra cada dia que és la millor opció per al futur de la Comunitat".

AUGMENTE SMI

Per part seua, la sotssecretària general i d'Igualtat del PSPV-PSOE, Ana Domínguez, ha celebrat l'aprovació de l'augment de l'SMI fins als 1.080 euros mensuals que beneficiarà a uns 200.000 valencians i valencianes: "Ens acostem als estàndards europeus i protegim la majoria social". En aquest sentit, Domínguez ha apuntat que "en els últims temps hem desmuntat la falsa idea que la dreta gestionava millor l'economia" i ha assenyalat que "els i les socialistes estem fent el que toca, protegir les famílies, als joves i a les dones".

A més, Domínguez ha lamentat que "la ciutadania haja d'estar escoltant constant veus malastrugues que res tenen a veure amb la realitat" i ha destacat "ara el PP haurà de trobar arguments per a explicar per què ha votat en contra de totes les mesures que s'han impulsat i que beneficien a la majoria social de la Comunitat Valenciana i d'Espanya".

Finalment, la sotssecretària general i d'Igualtat del PSPV-PSOE ha enlletgit al PP que "mentisca dient que és un partit feminista i després en la seua ponència diga que l'avortament no és un dret i és un fracàs social" i ha recordat que "mai ha fet res pels drets de les dones": "Ara posen en dubte el dret a l'avortament i ni ells mateixos saben què és el que defensen".

Arxivat a:

Destacats