Pradas lamenta que el Govern incomplisca els seus compromisos amb els rodalies de la Comunitat Valenciana

Guardar

La consellera de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio, Salomé Pradas
La consellera de Medio Ambiente, Agua, Infraestructuras y Territorio, Salomé Pradas

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha lamentat que el Govern "incomplisca els seus compromisos amb les rodalies de la Comunitat Valenciana, mentre impulsa les inversions en altres autonomies, com Catalunya".

Pradas ha assenyalat que "hui es tanca la setmana de la mobilitat, uns dies en què hem volgut conscienciar la població sobre la importància de combinar diferents maneres de desplaçament sostenible en el seu dia a dia. No obstant això, la voluntat política del Govern està molt lluny d'afavorir un servei públic de qualitat per als usuaris de la nostra xarxa de rodalia".

La consellera s'ha referit així a les inversions de l'Estat a Catalunya, que ascendeixen a quasi 2.800 milions d'euros, "quan les infraestructures de rodalia valenciana a penes han comptat amb 245 milions en aquest mateix període".

La responsable d'Infraestructures ha lamentat que el Govern "haja executat un pírric 20% del pla de rodalia, aprovat en 2017 amb una inversió de 1.400 milions d'euros". Esta falta d'inversió -ha continuat- "la pateixen diàriament milers d'usuaris amb nombroses cancel·lacions, massificació i constants retards".

Salomé Pradas ha recordat que des de la Generalitat "reclamarem al Govern el servei de transport públic que també mereixen els ciutadans de la Comunitat Valenciana".

Destacats