El PPCV denúncia que Educació envia les instruccions d'inici de curs remetent a un decret inexistent

Reclama "no aplicar la llei el pròxim curs per la inseguretat jurídica que provoca"

Guardar

La Portaveu del Grup Popular en Les Corts, Beatriz Gascó
La Portaveu del Grup Popular en Les Corts, Beatriz Gascó

La Portaveu del Grup Popular en Les Corts, Beatriz Gascó, ha denunciat la mala gestió de la Conselleria d'Educació i el caos normatiu per a l'inici de curs per la manifesta incapacitat de la consellera Tamarit.Gascó ha explicat que "les instruccions remeses als centres per a l'inici de curs respecte a la distribució horària i la normativa a seguir remet a l'aplicació d'uns decrets del Consell que encara no han sigut publicats a les portes d'agost. És increïble el desastre, la improvisació i la inseguretat que Educació provoca en tota la comunitat educativa".

Per a la portaveu popular, "la ineptitud i incompetència de la consellera Tamarit ratlla la il·legalitat manifesta perquè les instruccions remeten a decrets no publicats. Així es fa molt complicat treballar, sobre la base d'esborranys. Si al setembre cal fer modificacions no hi haurà temps material per a aplicar la normativa perquè el Consell no haurà assumit la seua responsabilitat".

Per a la diputada popular, "mai s'ha vist gens semblant. No té cap sentit que es pretenga articular un sistema educatiu des de l'absoluta incompetència en la gestió. No es poden traure unes instruccions remetent a un decret inexistent".

Beatriz Gascó ha demanat a Puig que "assumisca responsabilitats per aquest esperpent en Educació. Hauria de pensar per una vegada en els claustres, i les famílies. El caos és total i el malestar entre els docents és manifest perquè no tenen garanties jurídiques aplicant una normativa que encara no està aprovada pel Consell. És un insult a la labor organitzativa de tots els claustres de la Comunitat Valenciana i no es pot tolerar que la incompetència de la Conselleria d'Educació recaiga en els equips directius".

A més, la portaveu popular ha tornat a demanar que es paralitze de manera immediata l'aplicació de la LOMLOE de cara al pròxim curs. "L'única eixida davant tant de desastre seria aplicar una moratòria perquè hi haja garanties jurídiques i el curs comence en condicions".

Arxivat a:

Destacats