El PP qüestiona el viatge de Pérez Garijo a Amèrica

Guardar

El diputat del Grup Popular en Les Corts, Nando Pastor
El diputat del Grup Popular en Les Corts, Nando Pastor

El diputat del Grup Popular en Les Corts, Nando Pastor, ha criticat el viatge de Pérez Garijo a Amèrica. "Fa una tourné pagada per tots sobre la memòria de fa noranta anys però no s'ocupa del que ocorre ací amb el suposat finançament irregular del PSPV".

Pastor ha assenyalat que "ens crida molt l'atenció que la consellera tinga tant interés en la memòria de fets ocorreguts fa noranta anys però estiga tan desmemoriada, com a responsable de transparència i bon govern, en el suposat finançament irregular del PSPV de Puig".

El PP ha presentat en Les Corts una pregunta oral i una interpel·lació a la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica per a explicar "què pensa i què farà davant la contínua reguera de notícies que afecten el president Puig i a gent del seu entorn en el suposat finançament irregular de campanyes del PSPV de Ximo Puig".

Per a Pastor, "la consellera de transparència no pot romandre de braços plegats, sense fer res, perquè entre les seues funcions està la de vetlar per la transparència d'aquest Consell que, cada dia que passa, està cada vegada més en dubte i és més opac. És la consellera de Memòria, però també de Transparència i bon govern".

El diputat popular també ha criticat el viatge d'aquesta setmana de Pérez Garijo a Amèrica "per la despesa que suposa per a tots els valencians i el seu escàs contingut. No té sentit que li paguem una tourné per Sud-amèrica per a parlar de qüestions ocorregudes fa 90 anys i que poc amoïnen hui als qui li paguem el seu gira, els valencians. Aqueixos recursos podrien destinar-se a dotar més mitjans per a solucionar el col·lapse i caos de la sanitat pública, amb les llistes d'espera disparades i els pacients i professionals en situació límit".

Finalment, ha indicat que "a la consellera podemita li falta temps per a viatjar a costa de tots a l'Uruguai, Xile i l'Argentina, igual que ha fet la vicepresidenta, Aitana Mas, acompanyada de diversos alts càrrecs d'Igualtat que s'han tirat una setmana completa a Islàndia per a visitar un centre de menors. L'esquerra hauria de viatjar menys i gestionar més".

Arxivat a:

Destacats