El PP presentarà iniciatives perquè la música siga obligatòria en l'ESO: "L'esquerra no té empatia amb els nostres músics"

Guardar

La portaveu del PP a l'Ajuntament de València i en les Corts, María José Catalá
La portaveu del PP a l'Ajuntament de València i en les Corts, María José Catalá

La portaveu del PP a l'Ajuntament de València i en Les Corts Valencianes ha anunciat que el Partit Popular presentarà diverses iniciatives en les diferents institucions perquè el Consell rectifique i l'assignatura de música torne a ser obligatòria en el tercer de l'ESO i s'augmente la càrrega acadèmica en batxillerat.

La portaveu del PP ha mantingut aquesta setmana una reunió de treball amb representants de la Plataforma Salvem la Música a l'ESO, en la qual els ha traslladat que el suport a les seues reivindicacions perquè "és un fet que amb l'esborrany que ha presentat el Consell, l'esquerra no està tenint cap empatia amb els músics, que veurà reduir les seues hores lectives i, per tant, els seus llocs de treball".

"Des de l'Ajuntament i des de les Corts anem a parar aquesta barbaritat acadèmica i cultura que vol perpetrar el govern de Puig i volem que Ribó i els socialistes a la ciutat diguen al costat dels qui estan", ha afirmat Catalá.".

"La música en la Comunitat Valenciana és un senyal d'identitat del que som i del que representem. Defensarem la música i als músics valencians perquè són una part molt fonamental de la nostra societat", ha assenyalat Catalá.

Destacats