El PP i la Federació Autonòmica d'Associacions Gitanes s'alien per a elaborar el programa electoral

Les àrees principals de treball seran l'educació, la sanitat, l'habitatge i l'àmbit laboral: "La comunitat gitana ha de tindre una participació activa en totes les àrees del Consell"

Guardar

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana en una reunió la Federació Autonòmica d'Associacions Gitanes de la CV
El Partit Popular de la Comunitat Valenciana en una reunió la Federació Autonòmica d'Associacions Gitanes de la CV

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón i la secretària general, María José Catalá, han mantingut ja la primera reunió la Federació Autonòmica d'Associacions Gitanes de la Comunitat Valenciana per a començar a treballar conjuntament el programa electoral del PP en les pròximes eleccions autonòmiques i municipals.

"La comunitat gitana ha de tindre una participació activa en totes les àrees del Consell. Comptarem amb les persones que tenen una formació i experiència acreditada per a incorporar mesures que enfortisquen les polítiques socials i garantisquen la igualtat en drets i disminuïsquen les desigualtats que afecten el poble gitano", ha afirmat Mazón.

En aquest sentit, el president del PPCV ha afirmat que "encara queda camí per recórrer per a aconseguir la plena inclusió i des del Partit Popular anirem de la mà amb la comunitat gitana. Hui hem iniciat una ronda de reunions que acabaran en un conjunt de mesures que atenguen les reivindicacions del poble gitano".

Les àrees principals que treballaran l'equip de treball del Partit Popular, en el qual es compta la vicesecretària social Elena Bastidas i la regidora del PP a l'Ajuntament de València, Marta Torrado, seran l'educació, la sanitat, l'habitatge i l'àmbit laboral.

"Cal realitzar i potenciar tallers d'ocupació formatius remunerats per a donar oportunitat d'accés al mercat laboral, comptar amb les entitats gitanes per a coordinar actuacions en matèria d'habitatge i combatre el fracàs escolar amb polítiques i programes específics que facen costat a les persones gitanes cap a l'èxit escolar" ha assenyalat Mazón.

Arxivat a:

Destacats