El PP assenyala que Mazón "compleix els seus compromisos de reduir impostos, despesa política i despolititzar la gestió"

El síndic Miguel Barrachina assenyala que "l'agenda de Mazón en el seu primer mes ha posat de manifest el seu desig d'atendre i escoltar a tots, sense partidismes"

Guardar

Miguel Barrachina, síndic del Grup Popular a Les Corts
Miguel Barrachina, síndic del Grup Popular a Les Corts

El síndic del GPP en Les Corts, Miguel Barrachina, ha assenyalat que en només un mes el Consell de Mazón està complint amb els seus compromisos de suprimir impostos, reduir despesa política, i despolititzar la gestió".

El síndic popular ha realitzat un breu balanç d'aquest primer mes de Carlos Mazón al capdavant de la Generalitat. "El nou president de la Generalitat està posant sentit comú en la gestió de la Generalitat i defensant els interessos dels valencians".

Barrachina ha explicat que "en un temps rècord ha posat en marxa algunes de les mesures promeses com la reducció de l'estructura del Consell que ha suposat un estalvi de 6,5 milions d'euros en despesa política supèrflua. Hi ha menys consellers, cinc secretaries autonòmiques menys i deu direccions generals menys".

El síndic ha destacat "la progressiva supressió i baixada d'impostos amb l'eliminació de l'impost de successions o la taxa turística, el fet d'allargar fins al 31 de desembre la congelació de les taxes universitàries, les bonificacions al transport públic, la unitat d'acció enfront de la retallada del transvasament o la volta de les emergències sanitàries, CICU, a Alacant i Castelló".

"En aquest mes, l'agenda de Mazón ha posat de manifest el seu desig d'atendre a tots, sense partidismes i donant especial protagonisme a les cites d'àmbit econòmic i sindical, sense excloure a ningú. Està escoltant a tots per a prendre les millors decisions", ha indicat Barrachina.

El diputat popular ha recordat que "l'herència enverinada de Puig és una dificultat afegida per a la gestió immediata. Mazón ha d'afrontar un dèficit gravíssim en els comptes públics, un deute impagable i la llosa del finançament".

Per a Barrachina, "la incertesa del govern a nivell nacional després de les eleccions generals celebrades fa menys d'un mes també han marcat aquest breu període. És una cosa determinant per al nostre futur perquè ens juguem molt. Ens mereixem un president com Feijóo que defense l'aigua que ens correspon, el finançament, les infraestructures i uns Pressupostos Generals de l'Estat que invertisquen ací d'una vegada amb dignitat, després d'anys d'oblit i retallades del govern Sánchez a la Comunitat Valenciana".

Destacats