La portaveu nacional de Ciutadans, Patricia Guasp, presenta a Mamen Peris com l'"única candidata amb un projecte per als valencians"

Guasp: "PP i PSOE usen a la Comunitat Valenciana com a banc de prova per a arribar a la Moncloa, no els importen els valencians"

Guardar

Mamen Peris, candidata de Ciutadans a la Generalitat Valenciana
Mamen Peris, candidata de Ciutadans a la Generalitat Valenciana

"PP i PSOE usen a la Comunitat Valenciana com un banc de proves per a arribar a la Moncloa, no els importen els valencians". Així s'ha pronunciat la portaveu nacional de Ciutadans (CS), Patricia Guasp, en un gran acte per les famílies en la capital del Turia, on ha presentat a Mamen Peris com a candidata a presidir el govern de la Generalitat Valenciana. En aquest sentit, Guasp ha subratllat que "enfront de la reculada que suposa el tripartit o PP i Vox, aquest 28M està un partit net i reformista, net de corrupció com CS".

Durant l'acte, Guasp ha presentat a la presidenta autonòmica de CS i candidata a la presidència de la Generalitat Valenciana, Mamen Peris, com "l'única que té un projecte per a liderar i governar la Comunitat Valenciana". "Hem vist com el govern del PP està desprotegint el medi ambient i l'exemple és el Mar Menor i Doñana. "Què és el què va a fer Mazón? Desproteger a l'Albufera", ha subratllat la portaveu nacional de CS. En aquesta línia ha manifestat que "no existeix comunitat autònoma més taronja que la Comunitat Valenciana".

Per la seua banda, la candidata autonòmica de CS, Mamen Peris, ha agraït la presència de Guasp i ha posat en valor "els governs de Ciutadans, aquells on sí s'ha sabut gestionar". "Tinc als millors, als quals no són trànsfugues, als quals estan per les persones i no per les butaques. Persones que no estan ratllades de corrupció i sí preparades per a liderar la Comunitat Valenciana", ha expressat Peris.

"Ni els comunistes ni Vox ens van a dir què fer ni a qüestionar, som els únics lliures per a fer política", ha advertit Peris. Així mateix, la presidenta autonòmica de CS ha explicat "que els que venien a rescatar persones han augmentat les llistes d'espera, l'habitatge ha quedat en fullets i el progrés econòmic que suposa l'ampliació del port de València ha generat baralles". En aquesta línia, Peris ha explicat que "CS té un projecte per a la Comunitat Valenciana, on els emprenedors no paguen imposats els dos primers anys, on la Sanitat tinga més plantilla i en tres mesos es convaliden els títols a estrangers". "Una Comunitat Valenciana on els joves tinguen accés a un habitatge, finançant-los l'Institut Valencià de Finazas (IVF) el 20 % que suposa l'entrada, amb ajudes a les famílies de dos fills, les que es convertiran en família nombres i on els valencians puguen desgravar-se les despeses que suposa l'ortodòncia, les ulleres o les extraescolars".

"Podemos està donant passada als okupes. Els propietaris volen que se'ls pague i no els destrossen la casa, per a això CS assegurarà als arrendataris la seua propietat amb un segur i así ampliarem l'oferta d'habitatge, mentre es construïsca parc públic", ha anunciat Peris. "La paraula lliberteu només la pot defensar CS, un espai de progrés en l'econòmic i en el social", ha afegit Peris.

A més, l'alcaldable a la ciutat de València, Fernando Giner, ha promés "el Xec Escolar de 0 a 3 anys per a la capital de la Comunitat Valenciana, un gran pacte per l'habitatge i eliminar el pagament de l'ORA". "Em presente convençut que sóc el millor candidat a l'Ajuntament de València, perquè crec que el centre, en la moderació i el sentit comú és el que els valencians desitgen", ha assenyalat.

Arxivat a:

Destacats